Tânăr de 19 ani lovit violent pe trecerea de pietoni de un taximetrist în București: Imagini șocante suprinse de o cameră de bord

Autor: Andrei Costanda

Un tânăr a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un taximetrist neatent.

Sursa: Observator News

Un tânăr de 19 ani a fost grav accidentat pe o trecere de pietoni din București de un taximetrist care nu a oprit la timp, incidentul fiind surprins de o cameră de bord.

Ieri seară, un tânăr de 19 ani a fost grav accidentat pe o trecere de pietoni din București, când un taximetrist nu a oprit pentru a-i acorda prioritate. Incidentul a avut loc pe strada Luică din sectorul 4, în jurul orei 19:00.

Un șofer a surprins incidentul cu o cameră de bord

Imaginile surprinse de o cameră de bord arată momentul impactului brutal, în care tânărul este lovit violent și aruncat la câțiva metri distanță pe asfalt.

Martorii oculari au rămas șocați de intensitatea coliziunii și de faptul că tânărul a rămas nemișcat pe carosabil după incident.

„Mamă, ce l-a luat!” au exclamat martorii, surprinși de viteza și nepăsarea taximetristului. Băiatul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit de vehiculul care se deplasa pe str. Luică dinspre bd. Constantin Brâncoveanu către șos. Giurgiului.

Poliția Capitalei a intervenit rapid la locul accidentului, iar șoferul a fost testat imediat cu aparatele Alcooltest și Drugtest.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că accidentul de circulație s-a înregistrat astăzi, 22 mai, în jurul orei 19:20 pe str. Luică din sectorul 4 al Capitalei. Conducătorul unui autovehicul care circula pe str. Luică dinspre bd. Constantin Brâncoveanu către șos. Giurgiului a accidentat un pieton în vârstă de 19 ani angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultatele indicate fiind 0, respectiv negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere IN REM, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis poliţiştii bucureşteni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Detaliul controversat ce a atras atenția la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran: ,,Ne-ai rupt inimile în bucăți”. Imagini copleșitoare de la mormântul tânărului

Citește și: Femeia lovită din senin pe o stradă din Capitală! Atacatorul s-a făcut nevăzut| IMAGINI

Tânărul se află în afara oricărui pericol

Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, deși impactul a fost extrem de violent, medicii au reușit să-l stabilizeze, iar acum se află în afara oricărui pericol. Familia și prietenii sunt alături de el, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.

Acest incident tragic pune din nou în discuție problema siguranței pietonilor pe trecerile de pietoni și responsabilitatea șoferilor de a respecta regulile de circulație.

Este esențial ca toți participanții la trafic să fie vigilenți și să respecte legislația rutieră pentru a preveni astfel de accidente grave.

Accidentul din sectorul 4 este doar unul dintre numeroasele cazuri care subliniază necesitatea unor măsuri mai stricte și a unei monitorizări mai eficiente a traficului urban. Campaniile de conștientizare și educație rutieră trebuie să fie intensificate pentru a reduce numărul de victime în rândul pietonilor.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!