Surpriza: Gabriel, declaratie de dragoste catre Daiana. Cum i-a raspuns bruneta, cand concurentul si-a pus sufletul pe tava

Garbriel si Daiana au fost surprinsi intr-un moment de sinceritate si apropiere, iar concurentul i-a facut fetei o declaratie de dragoste. Iata materialul.


In articol:

Gabriel si Daiana nu pot sa stea departe unul de celalalt, chiar daca certurile si discutiile lor au dus la concluzia ca cei doi nu pot forma un cuplu. Despartiti, certati, enervati, cei doi au trecut prin toate stadiile posibile, insa sentimentele nu s-au schimbat.

Gabriel a lasat garda jos si a fost surprins intr-un moment de sinceritate, alaturi de Daiana, in timp ce ii facea o declaratie de dragoste. Nici fata nu a fost indiferenta, iar privirea ei spune mai multe decat cuvintele.

Se pare ca cei doi se hotarasc sa mai dea o sansa relatiei lor si sa lase uitarii conflictele din trecut. Bucurie mai mare nici n-ar putea sa fie pentru sustinatorii celor doi, care le-au fost alaturi la bine si la greu.

Dar iata momentul in care cei doi stau impreuna si Gabriel isi pune sufletul pe tava, in fata Daianei:

Citeste si: Andrei Poptelecan a spus tot ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy: "Trei..."

Citeste si: Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Citeste si: Berna a plans in hohote! Ce disputa a avut cu Philip, dupa ce au anuntat despartirea

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate