Anuntul autoritatilor despre intrarea Romaniei in scenariul 5 si a inchiderii Bucurestiului

Author: B.M.
Politia Rutiera

Grupul de Comunicare Strategica a emis un comunicat referitor la intrarea Romaniei in scenariul 5 si a inchiderii Bucurestiului.

Potrivit documentului, nu s-a pus in niciun moment problema carantinarii Bucurestiului iar intrarea Romaniei in scenariul 5 este o informatie falsa.

Citeste si: Tataru spune ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie

Intrarea Romaniei in scenariul 5: comunicatul Grupului de Comunicare Strategica

Iata comunicatul integral al Grupului de Comunicare Strategica:

"Avand in vedere vehicularea prin intermediul unor publicatii online de informatii false referitoare la ipoteza unui ‘scenariu 5’ in contextul epidemiei de COVID-19, precum si a unei presupuse masuri de ‘carantinare a Bucurestiului’, Grupul de Comunicare Strategica este abilitat sa faca urmatoarele precizari: nu a fost pusa in discutie sau enuntata la nivelul autoritatilor varianta activarii unui presupus ‘scenariu 5’, aceasta sintagma este o speculatie fara fundament in realitate.

Curs valutar BNR vineri, 27 ianuarie 2023. Principalele valute au crescut. Care sunt noile cotațiile valutare

Citeste si: Orban il acuza de "lipsa de responsabilitate" pe doctorul Streinu Cercel: "Informatiile au generat extrem de multa teama si suferinta in randul parintilor si bunicilor nostri"

"Nu a fost pusa in discutie sau enuntata la nivelul autoritatilor varianta ‘carantinarii Bucurestiului’, iar aceasta ipoteza a mai facut obiectul unei dezmintiri anterioare.

"Reiteram apelul catre institutiile de presa de a nu pune in circulatie informatii sau ipoteze care nu beneficiaza de confirmari din surse oficiale, intrucat acestea pot genera atitudini si comportamente sociale nejustificate in raport cu situatia in fapt", transmite GCS.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies