Andrei Poptelecan a spus tot ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy: "Trei..."

,

Andrei Poptelecan, fost concurent la "Puterea Dragostei", și-a exprimat părerea despre trei dintre cei mai controversați concurenți care se află acum în casă. Ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy?


In articol:

Cătălin, Turcu și Andy sunt concurenții care au dat naștere foarte multor controverse de la momentul în care au intrat în casa "Puterea Dragostei" și până în prezent. 

În ceea ce îi privește, părerile sunt împărțite. Dacă unele persoane îi admiră și chiar îi susțin în această competiție, există un număr mare de oameni care îi critică în mod constant, considerând că atitudinea lor nu este una potrivită.

Citeste si: Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Andrei Poptelecan a spus tot ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy: "Trei..."

Andrei Poptelecan, fost concurent la "Puterea Dragostei", și-a găsit jumătatea și nu mai plănuiește să se întoarcă vreodată în emisiune, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își exprime părerea cu privire la ce se întâmplă acum în casă. Astfel, acesta a răspuns întrebărilor primite de la prietenii de pe instagram și a fost foarte sincer în ceea ce îi privește pe Cătălin, Turcu și Andy.

Citeste si: Catalin a spus tot adevarul despre bataia primita: "Am auzit ca sunt la Reanimare"

Întrebat ce crede despre cei trei concurenți, Andrei Poptelecan a fost foarte direct: "3 de 1 leu." 

Fostul concurent a lăsat să se înțeleagă că nu este un admirator al celor trei, precizând că îl susține pe Livian în lupta pentru marele premiu.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, speriată de atitudinea lui Philip: "Mi-e frică de tine, de frică să nu mă lovești. Ai dat cu pumnii și picioarele"

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Andy si Andreea Oprica, scandal urias! De la relatie au ajuns sa se injure unul pe altul!

Atacul armat de la Oslo a alertat autoritățile din Franța: Guvernul consolidează securitatea la evenimente Gay Pride

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Motivul pentru care Livian nu ar putea avea niciodată o relație cu Ella: "Nu mă lasă..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies