Catalin a spus tot adevarul despre bataia primita: "Am auzit ca sunt la Reanimare"

Catalin a vorbit despre bataia pe care ar fi primit-o. El a facut un vlog si a negat ca ar fi fost batut.


In articol:

"Am auzit ca sunt la Reanimare. Dupa cum vedeti nu sunt la Reanimare, sunt in camera de hotel.

Sa o luam cu inceputul, ca lucrurile au degenerat putin. Am vazut si pe internet, multa prostie, multa exagerare.

Sa incepem cu inceputul, si anume cu acest baietas, Sergio. Un coleg, nu stiu daca il pot numi asa, sa-i zicem asa (...) A iesit cu doua cutite la Andy. (...)

Niste baietasi care nu stiu pe cine zic ei ca au batut, cred ca s-au batut singuri", a spus Catalin, intr-un live.

Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin

A venit la "Puterea Dragostei" ca să își găsească jumătatea, dar până acum nu a reușit să facă acest lucru. Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin?

Cătălin de la "Puterea Dragostei" nu a reușit să formeze un cuplu cu nicio fată din emisiune, iar în urmă cu ceva timp se declara dezamăgit de faptul că în competiție a găsit orice, dar numai iubirea adevărată nu.

Personalitatea lui l-a făcut să fie de multe ori în mijlocul disputelor, fiind criticat pentru părerile pe care le-a avut pe marginea anumitor subiecte.

După ce Ligi s-a despărțit de Philip, mulți au crezut că aceasta ar putea forma un cuplu cu Cătălin, însă cei doi nu au ajuns la un numitor comun, astfel că nu s-a întâmplat nimic mai mult.

Se pare că atunci când vine vorba despre femei, Cătălin este un bărbat destul de pretențios, căutând ca femeia de lângă el să aibă niște calități aparte.

Cu toate că nu a dezvăluit exact profilul complet al femeii perfecte pentru el, Cătălin a postat la story o fotografie care oferă câteva indicii referitoare la calitățile pe care ar trebui să le aibă femeia care vrea să îl cucerească.

"Să ne placă amândurora vinul, călătoriile și apusul, cu restul ne descurcăm noi.", este citatul pe care Cătălin l-a distribuit pe instagram.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate