Purtarea mastilor de protectie, obligatorie si in Timisoara. Judetele unde masca este obligatorie

Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie începând de miercuri şi în Timișoara.


In articol:

Se pot folosi eşarfe, măşti din pânză sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura, potrivit Mediafax.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului pentru Situații de Urgență a Timișoarei, din 22 aprilie 2020, purtarea măștii devine obligatorie.

Pe teritoriul administrativ al municipiului Timișoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască și mănuși pe mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor închise publice și private în care se desfășoară relații cu publicul”, se arată în decizia CSU Timișoara.

Potrivit autorităților, pe post de mască pot fi folosite și eșarfe, pentru a existe un filtru între atmosferă și aparatul respirator (nas și gură).

Vor exista trei zile în care nu se vor aplicat amenzi.

Purtarea mastii este obligatorie si in judetele: Constanta, Maramures, Galati, Iasi, Vaslui si Suceava.

Citeste si: Orban il acuza de "lipsa de responsabilitate" pe doctorul Streinu Cercel: "Informatiile au generat extrem de multa teama si suferinta in randul parintilor si bunicilor nostri"

Citeste si: Nelu Tataru: "Am plecat la luptă cu ceva necunoscut, ceva care se regăseşte prima dată în patologia umană, cu ceva care nu are un tratament, nu are un vaccin."

Citeste si: Tataru spune ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate