Prognoza meteo pe trei zile. Vremea la Bucuresti si in tara. Cand se incalzeste

,

Vremea este mai rece decat normalul acestei perioade. Ce temperaturi vom avea la Bucuresti si in tara, in urmatoarele trei zile.

Vremea, 22 aprilie

Astazi, vremea se menţine mai rece decat normalul acestui moment al anului, mai ales dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare dupa-amiaza şi seara, în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificari în Muntenia, Dobrogea şi pe crestele muntilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

In Bucuresti, ramane si aici uşor mai rece decât ar trebui sa fie la aceasta data (5, 6 grade, acum in zori, in centrul orasului, doar vreo 2 la periferie), iar la amiaza, ca si ieri, in jur de 17 grade. Cerul este variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea, 23 aprilie

Maine, in cea mai mare parte a ţarii, temperaturile se vor menţine uşor mai scazute, comparativ cu mediile multianuale. Bunaoara, maximele vor fi cuprinse între 11-12 grade, in depresiuni, şi 20 de grade, la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi mai mult senin dimineaţa, dar se va innora spre dupa-amiaza, iar la munte, cu totul izolat, vor fi posibile precipitaţii mixte, slabe si de scurta durata.

Vântul va sufla cu slab si moderat, cu ceva intensificari tot in sudul Banatului. Pe arii restrânse, îndeosebi în nord-vestul şi centrul tarii, se va produce bruma.

In Bucuresti, zi trasa la indigo dupa cea de azi, 5-6 grade dimineata (in oras, spre 2, in imprejurimi), in jur de 17 grade la amiaza, vant moderat, cer mai mult senin in prima parte a zilei, apoi, spre dupa-amiaza, se va innora trecator.

Vremea, 24 aprilie

Vineri, o zi predominant frumoasa, iar temperaturile in crestere usoara, în cea mai mare parte a ţarii, se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale pentru ultima decada a lui aprilie -maximele vor fi cuprinse între 12...14 grade pe litoral şi în depresiunile intramontane, şi 22 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare, dar probabilitatea de ploaie va fi foarte redus. Vântul va sufla slab şi moderat. În depresiuni, izolat si în restul tarii se va produce bruma.

Si in Bucuresti vineri se face frumos, cresc si temperaturile un pic, astfel ca vor fi normale pentru aceasta data, 6-7 grade dimineata, spre 3 grade in imprejurimile orasului, si 19-20 de grade la amiaza, in conditii de cer variabil, cu înnorari temporare, vânt slab si moderat, informeaza realitatea.net.

Citeste si: Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână?

Citeste si: Cod galben de vânt puternic în aproape toată țara. Când intră în vigoare avertizarea meteorologilor?

Citeste si: Vremea se schimbă radical la început de săptămână. Ploi, lapoviță și ninsori în mai multe zone ale țării

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Florin Cîţu: Economia României va ieşi din această criză mai bine decât ne aşteptăm

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Florin Cîţu: Economia României va ieşi din această criză mai bine decât ne aşteptăm

Orban il acuza de "lipsa de responsabilitate" pe doctorul Streinu Cercel: "Informatiile au generat extrem de multa teama si suferinta in randul parintilor si...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies