Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?

,
Survivor România 2021
Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războinicii vor avea parte, în curând, de o surpriză de proporții. Un nou concurent a acceptat provocarea și urmează să se alăture concurentilor de la „Survivor Romania” 2021. Despre cine este vorba?


In articol:

După un șir lung de eliminări, concurenții de la Survivor România 2021 vor avea din nou motive de bucurie. Un nou concurent va intra în competiție, hotărât să dea totul pe trasee și să aducă puncte pentru echipa din care va face parte.

Cine este cel care a acceptat să își testeze limitele la Survivor România 2021?

Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021

Ștefan Ciuculescu este cel mai nou concurent de la Survivor România 2021. Acesta va veni cu forțe proaspete și având în vedere că sportul face parte din viața lui, cu siguranță va avea rezultate remarcabile. Ștefan Ciuculescu este un cunoscut jucător de fotbal, are 27 de ani, iubește sportul, este plin de energie, iar toate aceste lucruri îi vor fi de mare ajutor în competiția Survivor România 2021.

Ștefan Ciuculescu va intra în curând pe traseele de la Survivor România 2021, acesta fiind nerăbdător să trăiască la maximum experiența din Republica Dominicană. Viitorul concurent de la Survivor România joacă fotbal de la o vârstă fragedă, mai exact de la 7 ani și a devenit cunoscut publicului după ce a fost portarul echipei Steaua, în echipa de juniori.

Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021
Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fotbalul este prima lui iubire, iar de-a lungul timpului a fost transferat la mai multe cluburi din țară.

Până nu demult a fost portarul echipei Rapid București.

Ștefan Ciuculescu nu este singurul din familie care s-a îndreptat către sport, având în vedere că tatăl acestuia a fost și el fotbalist și arbitru divizionar. Deși fotbalul l-a atras din primul moment, viitorul concurent de la Survivor România 2021 a cochetat și cu scrima, dorind să urmeze pasiunea mamei, Alina Ciuculescu, care este campioană la spadă si floreta.  

Sportul este marea lui pasiune, indiferent de modul în care îl practică, Ștefan Ciuculescu mărturisind că în timpul liber îi place să meargă la karting, îi place să schieze și să pescuiască.

Ștefan Ciuculescu și-a dorit să intre în competiția Survivor România 2021 pentru a dovedi că este un adevărat supraviețuitor, dar și pentru a-și testa limitele, acesta fiind convins că are calitățile necesare pentru a se descurca bine pe traseele complicate din Republica Dominicană. 

Citeste si: Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

Ștefan Ciuculescu va intra în competiția Survivor România 2021
Ștefan Ciuculescu va intra în competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurentul va intra în curând în competiție și rămâne de văzut pentru ce echipă va lupta, dar și cum se va adapta la condițiile grele din Republica Dominicană.  

Citeste si: Scandal de proportii pe traseu la Survivor Romania 2021 intre o Faimoasa si o Razboinica:"Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elena Marin a plans in hohote dupa ce Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021. Ce marturisire i-a facut Faimoasa la ureche luptatorului

Alin Tișe ia în calcul să candideze la șefia PNL: 'Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban'

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Ce i-au spus Sebastian Chitosca si Zanni lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Catalin Morosanu a recunoscut in Consiliul de Urgenta un lucru dureros care l-a macinat toata competitia! Este vorba de fiica lui, Natalis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies