Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

,
Jador, concurent la Survivor România 2021, sezonul 2
Jador, concurent la Survivor România 2021, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Săptămâna de Survivor România 2021 a început cu vești proaste pentru echipa Faimoșilor, având în vedere că au pierdut un coleg important, mai exact pe Cătălin Moroșanu. Ce mesaj a apărut pe instagramul lui Jador la scurt timp după eliminarea Faimosului?


In articol:

Deși au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă, Faimoșii au primit o lovitură grea în consiliul de urgență. Din cauza problemelor medicale grave, Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească emisiunea, spre dezamăgirea celorlalți colegi. Ce mesaj a apărut pe contul de instagram al lui Jador după eliminarea lui Cătălin Moroșanu?

Mesajul postat pe instagramul lui Jador după consiliul de urgență

Jador nu a participat la primul joc al săptămânii de la Survivor România 2021 și nici nu a fost prezent în consiliul de urgență, astfel că în momentul în care Daniel Pavel a anunțat că un concurent va fi eliminat din cauza problemelor medicale, emoțiile au fost foarte mari pentru cei care îl susțin pe cântăreț. Având în vedere că nu doar Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav, ci și Jador, cei care îl susțin pe acesta din urmă s-au gândit că ar exista posibilitatea ca el să fie cel eliminat. Ulterior, Daniel Pavel a anunțat că Faimosul eliminat din competiție este Cătălin Moroșanu. După ce prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a făcut anunțul, pe contul de instagram al lui Jador a apărut următorul mesaj:

„Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă mulțumesc Domnului că a rămas Jadorașul nostru.

Haideți să ne unim forțele și să îl votăm.”, este mesajul care a apărut pe contul de instagram al lui Jador la scurt timp după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021.

Mesajul apărut pe contul de instagram al lui Jador
Mesajul apărut pe contul de instagram al lui Jador[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Catalin Morosanu a recunoscut in Consiliul de Urgenta un lucru dureros care l-a macinat toata competitia! Este vorba de fiica lui, Natalis

Jador nu a fost prezent în competiție pentru a-și lua rămas bun de la Cătălin Moroșanu, Faimosul fiind în continuare sub supravegherea medicului.

Jador are în continuare probleme cu genunchiul în urma accidentării suferite pe traseul de la Survivor România 2021, însă concurentul să încăpățânează să continue lupta, convins că poate face față acestei situații.

În prezent, Jador face din nou investigații și rămâne de văzut dacă medicii îi vor mai permite sau nu să intre pe traseele din Republica Dominicană.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Moroșanu, drumul acestuia în Survivor România 2021 s-a oprit din cauza unei accidentări grave.

Faimosul s-a temut de un astfel de moment încă de când a intrat în competiție, iar cel mai negru scenariu s-a adeverit în cazul lui.

Citeste si: Sorin, atac dur la adresa unui Faimos: „Vrei să îi iei locul lui Jador?” Replici acide după jocul de recompensă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce i-a spus Starlin lui Cătălin Moroșanu după ce Faimosul a fost eliminat de la Survivor România 2021? Cuvintele la care nu se aștepta nimeni: „Această rivalitate...”

Acuzaţii grave din PNL pentru Nelu Tătaru: Persoană care NU are calitate de membru, pusă preşedinte de filială

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Survivor Romania 2021. Eliminare in hohote de plans la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitie in Consiliul de Urgenta:"Sa ma ierti, frate!"

Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies