Ei și-au adjudecat victoria în această seară! Ce echipă a câștigat jocul pentru recompensă?

,
Faimoșii și Războinicii, lupta pentru ultimul punct în jocul pentru recompensă
Faimoșii și Războinicii, lupta pentru ultimul punct în jocul pentru recompensă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Premiul pus în joc i-a motivat atât de tare pe Faimoși și Războinici, încât au luptat până la epuizare pentru a câștiga jocul pentru recompensă. Ce echipă a ieșit învingătoare?


In articol:

Traseul pe care au luptat în această seară le-a dat mari bătăi de cap Faimoșilor și Războinicilor. Dacă pentru concurentele noi probele au reprezentat o adevărată provocare, nici pentru cei aflați în Republica Dominicană de la începutul competiției nu a fost prea ușor, astfel că și ei au întâmpinat dificultăți majore.

Cine a câștigat jocul pentru recompensă din această seară?

Final de joc spectaculos la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat recompensa?

Săptămâna a început cu o nouă provocare pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au întrecut pe un traseu destul de complicat și care le-a testat nu doar condiția fizică, ci și răbdarea. A fost o seară cu multe răsturnări de situație, s-a ajuns la egalitate de mai multe ori, însă în final, Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă.

Scorul a fost deschis în această seară de echipa Faimoșilor. Ulterior, cele două echipe au luptat pentru a câștiga jocul, au dat totul pe traseu, iar acest lucru s-a putut vedea inclusiv în scorul care și de această dată a fost unul foarte strâns. Cele două echipe au ajuns din nou la ștafetă. Din echipa Faimoșilor au luptat Elena și Cosmin, în timp ce Războinicii i-au ales pe Marius și Vera pentru a aduce ultimul punct.

Citeste si: Fosta concurentă de la Survivor România se pregătește să devină MAMA! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp!

Evident, concurenții din echipa Faimoșilor s-au bucurat enorm după ce Cosmin a adus punctul decisiv, având în vedere că ei vor intra în posesia recompensei puse în joc în această seară și care constă într-o plimbare cu buggy și o masă copioasă la restaurant.

În echipa Faimoșilor vibe-ul este unul pozitiv, iar victoria de astăzi îi motivează pe concurenți să lupte cu îndârjire pentru a câștiga și restul jocurilor din această săptămână. 

În tabăra adversă, dezamăgirea s-a putut citi cu ușurință pe fețele Războinicilor, aceștia dorindu-și la fel de mult să câștige recompensa. Deși au fost pe punctul de a câștiga, norocul nu a fost de partea lor de această dată, astfel că sunt nevoiți să accepte înfrângerea și să își adune forțele pentru a câștiga jocurile următoare. 

Citeste si: Simona Hapciuc, declaratii-bomba despre relatia cu un fost concurent de la Exatlon:"Este barbatul ideal!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

De ce nu poartă Maria de la Survivor România 2021 costum de baie în timpul probelor? S-a aflat adevăratul motiv

Noi raiduri aeriene împotriva unor ţinte Hamas din Fâşia Gaza ale aviației israeliene

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Mellina, adevarul despre relatia cu Marius Craciun! A avut sau nu dreptate Romina despre ea?

Ce se intampla cu fetele concurentelor de la Survivor Romania 2021. Mellina si Elena Marin, tinta ironiilor ca au devenit "pufoase". Care este adevaratul motiv al...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies