Mellina, adevarul despre relatia cu Marius Craciun! A avut sau nu dreptate Romina despre ea?

,
Mellina, adevarul despre Marius Craciun
Mellina, dezvaluiri despre Marius Craciun

Mellina a vorbit in premiera despre Marius Craciun, coechipierul ei din echipa Razboinicilor dupa ce Romina, fosta Razboinica si ea a declarat ca barbatul i-ar fi picat cu tronc.


In articol:

Fosta Razboinica de la Survivor Romania 2021, Romina a lansat o ipoteza-soc in momentul cand a iesit din competitie si anume ca Mellina ii face ochi dulci lui Marius Craciun si ar face orice sa il cucereasca, de unde si pozitiile indecente pe care le-ar fi afisat in fata lui.

Dar din ce am vazut, Mellina il placea pe Marius. Ma gandesc ca asta e. Eu il placeam ca amic. La ea era mai evident. Isi gasea sa faca genuflexiuni si se aseza in fata lui si se apleca asa in fata lui."

Mellina, primele declaratii despre Marius Craciun de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta la Survivor Romania 2021. Un concurent este eliminat din competitie:"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi!"

Mellina si Musty la Survivor Romania 2021
Mellina vorbeste despre acuzatiile aduse de Romina la adresa ei

La mai bine de o luna de cand Romina a fost eiminata de la Survivor Romania 2021, iata ca si Mellina a parasit competitia si a putut avea drept la replica. Fosta Razboinica i-a raspuns Rominei si tuturor celor care au avut curiozitati legate de asa-zisa legatura a ei cu Marius Craciun:" Eu nu știu în fața cui am făcut genuflexiuni. Eu cu Maria începusem să facem fandări, ne antrenam când aveam mai multă energie.

Făceam câteva exerciții, dar nu știu în fața cui eram. Nu știu cine era în stânga, în dreapta, în fața mea”,   a spus Mellina.

Mellina, cuplata si cu Musty de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce se intampla cu Jador in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! DE CE nu apare pe banca alaturi de echipa Faimosilor

Mellina, acuzata ca ar fi vrut o relatie cu Marius Craciun
Mellina raspunde acuzatiilor Rominei

Tot Mellina  a fost tinta discutiilor in momentul cand s-a apropiat foarte mult de Musty, insa Razboinicul dupa ce a parasit competitia a spus exact ce

este intre el si concurenta. "Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine.
Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră.
Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm.” 
 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce se intampla cu Jador in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! DE CE nu apare pe banca alaturi de echipa Faimosilor

Cărți gratuite în baza certificatului de vaccinare, acordate de un lanț de librării din București

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Ce se intampla cu fetele concurentelor de la Survivor Romania 2021. Mellina si Elena Marin, tinta ironiilor ca au devenit "pufoase". Care este adevaratul motiv al...

Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta la Survivor Romania 2021. Un concurent este eliminat din competitie:"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies