Sunt mai motivați ca niciodată să obțină victoria! Ce premiu îi așteaptă pe concurenții de la Survivor România 2021 la finalul jocului de comunicare?

,
Faimoșii și Războinicii înaintea jocului de comunicare
Faimoșii și Războinicii înaintea jocului de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 se vor duela din nou pe un traseu complicat. Pentru ce vor lupta concurenții? Miza jocului de comunicare este uriașă!


In articol:

Până acum, Faimoșii au avut parte de o săptămână perfectă, având în vedere că au câștigat toate cele 3 jocuri de până acum, lucru care le-a ridicat moralul. Războincii sunt dezamăgiți de felul în care s-au descurcat pe traseu, însă atât ei, cât și Faimoșii sunt gata să dea totul pentru a câștiga ultimul joc al

acestei săptămâni. Ce premiu este în joc?

Daniel Pavel a anunțat miza jocului de comunicare din această seară. Pe ce traseu se vor întrece concurenții de la Survivor România 2021?

Ultimul joc al acestei săptămâni la Survivor România 2021 este jocul de comunicare și ca de fiecare dată, miza este uriașă, iar emoțiile sunt mari în ambele echipe. Dorul de casă și sentimentele puternice pe care le au pentru cei dragi îi motivează pe concurenți mai mult decât orice, astfel că în momentul în care aceștia au aflat premiul pentru care vor lupta în această seară, mulți dintre ei nu și-au mai putut stăpâni lacrimile.

Având în vedere că astăzi este Valentine`s Day, sărbătoarea iubirii, concurenții de la Survivor România 2021 care vor câștiga jocul de comunicare vor putea primi mesaje din partea persoanei iubite, reușind astfel să își aline dorul de cei dragi.

„Veți primi mesaje scrise de la iubite, iubiți sau persoanele speciale din viețile voastre.”,

a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Vestea că pot afla vești din partea partenerilor de viață i-a emoționat pe concurenți până la lacrimi și i-a determinat să dea totul pe traseu pentru iubire.

Citeste si: Au lipsit de la consiliul de nominalizare! Probleme de sănătate pentru două concurente de la Survivor România 2021: „Se află sub supraveghere...”

Traseul din această seară va fi unul complex, acesta reprezentând o mare provocare pentru toți concurenții. 

„Pentru a câștiga jocul de comunicare de astăzi, concurenții intră pe următorul traseu. Concurenții intră pe traseu și trebuie să plimbe un inel pe o frânghie întinsă între 14 stâlpi de lemn. Depășesc apoi această probă a inelului și intră pe o structură supraetajată unde au de trecut pe nivelul superior al acesteia peste niște obstacole. Aleargă acolo și trec printr-un orificiu unde îi așteaptă o scară verticală să ajungă la sol.

Depășesc o trapă mobilă, intră într-o piscină unde au de îndepărtat câte 3 stegulețe, după care urcă pe o rampă printr-un tunel, ajung pe o punte mobilă unde trebuie să depășească niște stâlpi și ajung pe sub obstacole la proba de îndemânare. La proba de îndemânare îi așteaptă un cub poziționat pe o masă. Cubul trebuie dărâmat de pe masă prin lovituri succesive cu săculeți cu nisip. Concurentul care reușește să dărâme primul cubul este concurentul care aduce punctul echipei sale.
Prima echipă care acumulează 10 puncte este echipa care va câștiga jocul de comunicare și premiul compus din mesaje scrise de la iubiți sau iubite.”
, așa arată traseul pe care se vor întrece Faimoșii și Războinicii în această seară.

Citeste si: EL este singurul concurent de la Survivor Romania care a apelat vreodata la o strategie sa ajunga la nominalizarea spre ELIMINARE. Ce MOTIV l-a impins la un asemenea sacrificiu

 

Citește-ne pe
Citește și:

Război între două concurente din echipa Faimoșilor: „Te-am susținut de la început, dar ai un caracter...” De la ce a pornit totul? Jador a intervenit pentru a calma spiritele!

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Declaratii in premiera ale Georgianei Lupu de la aeroport! Concurenta a recunoscut pe cine a pus ochii la Survivor Romania 2021! Este vorba de nu unul, ci doi barbati!

Alexandra Stan, în lacrimi la Survivor România 2021: „Cred că aș intra în depresie dacă...” Ce le-a cerut concurenta fanilor ei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies