Război între două concurente din echipa Faimoșilor: „Te-am susținut de la început, dar ai un caracter...” De la ce a pornit totul? Jador a intervenit pentru a calma spiritele!

Author: Amalia Georgescu
Ceartă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Tensiunea plutește în aer în echipa Faimoșilor, iar de această dată, două concurente au ajuns să se certe puternic. Ce s-a întâmplat între ele și de la ce a pornit totul?

După o perioadă lungă în care s-au certat, în momentul de față, atmosfera este una plăcută în tabăra Faimoșilor, aceștia fiind fericiți că au reușit să se impună în fața Războinicilor și să câștige primele două jocuri ale săptămânii. Când lucrurile păreau că merg ca pe roate, pe insula Faimoșilor a izbucnit un nou conflict puternic între două concurente, iar totul a plecat de la mâncare. Ce și-au spus și cum au reacționat Faimoșii?

Elena Marin și Alexandra Stan, replici acide la Survivor România 2021. De ce s-au certat cele două?

S-a certat cu Zannidache și cuvintele acestuia au reușit să o afecteze puternic pe Elena Marin, iar când tensiunile păreau că au dispărut, Faimoasa a intrat într-un nou conflict, de această dată cu Alexandra Stan. Neînțelgerile au pornit de la felul în care a fost împărțit orezul, Elena Marin acuzând-o pe Alexandra Stan că nu i-a dat porția care i se cuvenea.

Lucrurile au degenerat, iar cele două concurente de la Survivor România 2021 au ajuns să se certe, discuția lor fiind presărată cu replici acide.

Alexandra Stan: Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat „vrei să îți dau o lingură, două să-ți pun, că i-am pus și Roxanei?” Băi fetițo!

Elena Marin: Băi nene nu mi-ai zis nimic, mi-ai zis să nu mai comentez...

Alexandra Stan: Ce-i cu circul ăsta ieftin? 

Sebastian Chitoșcă nu s-a putut abține și a intervenit în discuția celor două concurente de la Survivor România 2021, acesta sărind în apărarea Alexandrei Stan și acuzând-o pe Elena Marin că este individualistă și că nu împarte cu cei din jur atunci când are ceva de mâncare. 

Citeste si: Alexandra Stan, în lacrimi la Survivor România 2021: „Cred că aș intra în depresie dacă...” Ce le-a cerut concurenta fanilor ei?

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Sebastian Chitoșcă: Tu, când ai ceva în plus, la cine te duci să întrebi? 

Elena Marin: Păi nu am nimic în plus, asta e diferența, nici măcar mâncarea care mi-a fost furată, nu e ca și cum mi se dă mie în plus ceva, da? Din bananele alea, din mâncarea aia, din recompensă și tot ceea ce s-a întâmplat mi le-am porționat eu.  

Jador a încercat să aplaneze conflictul, Faimosul punând cearta pe seama faptului că toți concurenții sunt înfometați. 

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Alexandra Stan: A fost o ceartă și sincer te-am susținut de la început, de fiecare dată, chiar dacă toată echipa a avut de comentat de multe ori, înțelegi? Și am zis lasă măi, dar se pare că ai un caracter, deci nu te supăra pe mine. 

Citeste si: Elena Marin, socata de ce i-a spus Georgiana despre discutia dintre Zannidache si Cosmin Stanciu. Faimoasa nu reuseste sa isi revina nici acum

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies