Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Victorie spectaculoasă pentru concurenții de la Survivor România 2021

,
Musty și Jador la proba de îndemânare
Musty și Jador la proba de îndemânare [Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocurile de imunitate îi fac pe concurenții de la Survivor România 2021 să își depășească limitele și să lupte până în ultimul moment pentru a obține victoria. Cine a câștigat de această dată?


In articol:

Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021, iar Faimoșii și Războincii sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a obține victorie după victorie. Ce echipa a reușit să câștige primul joc pentru imunitate al săptămânii?

Victorie incredibilă pentru Faimoși. Ei au câștigat primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021

Pentru a câștiga imunitatea, concurenții de la Survivor România 2021 s-au luptat pe un traseu dificil și care le-a oferit șansa de a demonstra încă o dată că își merită locul în cadrul acestei competiții.

Scorul a fost deschis în această seară de Jador din echipa Faimoșilor, acesta reușind să îl învingă pe Sorin din echipa Războinicilor. Ulterior, Faimoșii au reușit să se impună pe traseu, astfel că punctul final în primul joc pentru imunitate al săptămânii a fost adus tot de Jador care a luptat împotriva lui Musty. După terminarea jocului, Jador a fost vizibil epuizat și a avut nevoie de câteva momente în care să se odihnească, astfel că Faimosul nu a luat parte la bucuria colegilor săi de echipă. 

Ulterior, Jador a dezvăluit că nu s-a simțit tocmai bine și că de vină ar fi masa copioasă de care s-a bucurat cu o seară în urmă. 

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Lupta pentru imunitate a fost una crâncenă în această seară și ambele echipe au făcut eforturi mari pentru a obține victoria, dar în cele din urmă, Faimoșii au reușit să se concentreze mai bine și să câștige imunitatea cu scorul de 10 la 6, chiar dacă de mai multe ori cele două echipe au fost la egalitate. 

Acest lucru înseamnă automat că echipa Faimoșilor va avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit, fără emoții, având în vedere că nu vor fi nevoiți să facă nominalizări. În plus, Faimoșii vor intra și în posesia premiului suplimentar din această seară compus din jumătate de kilogram de năut, linte, fasole și orez și 500 ml de ulei. Aceasta este cea de-a doua victorie din această săptămână pentru Faimoși, concurenții câștigând și jocul pentru recompensă. 

În tabăra adversă, mai exact în echipa Războinicilor, emoțiile vor fi din ce în ce mai mari și asta pentru că vor vota din nou un concurent sau o concurentă care, în opinia lor, ar merita să plece acasă. Mai mult decât atât, tot în această seară se vor deschide liniile de vot, astfel că cei de acasă își vor putea susține concurentul favorit din echipa Războinicilor.

Citeste si: Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Catalin Morosanu s-a luat grav de Sebastian Chitosca, noul concurent de la Survivor Romania dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie cu Elena Marin! Scandal de proportii in...

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, la “Survivor România”! Kanal D, pe primul loc, în topul televiziunilor, peste 2.3 milioane de fani din întreagă țară au urmărit...

Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies