Știrile Kanal D, de weekend, primul loc în țară

,

Știrile Kanal D de sâmbătă, de la ora 12:00, au plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.


In articol:

Grupajul informativ, prezentat de Cristina Dorobanțu , a poziționat stația Kanal D pe primul loc în audiente, la nivel Național.

Știrile Kanal D, de weekend, primul loc în țară

Conform datelor furnizate de Kantar Media, în intervalul de difuzare 12:00 -13:00, Kanal D a fost lider de piață, cu 2.1

puncte de rating și 13,7% cota de piață, pe targetul Național.

Materialele prezentate în cadrul grupajului informativ Kanal D de sâmbătă au fost urmărite de o medie de 368.000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 12:59, a adunat în fața micilor ecrane 457.000 de telespectatori.

Citeste si: Zuleyha descoperă adevărul despre Mehmet! Aflați ce decizie va lua eroina serialului Mă numesc Zuleyha, astăzi, într-un nou episod dramatic de la ora 20:00, la Kanal D!

audiente kanal d

Știrile Kanal D de sâmbătă, de la ora 12:00, au plasat Kanal D pe primul loc

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Din 23 mai 2022, Cristina Dorobanțu a început să prezinte grupajul Ştirilor Kanal D de weekend, la Kanal D. Astfel, carismatica prezentatoare aduce cele mai noi si utile informații telespectatorilor de vineri până duminică, de la ora 12:00.

În vreme ce Simona Pătruleasa a trecut la pupitrul Ştirilor Kanal D, de la ora 07:00, de luni până vineri. Celebra prezentatoare da în fiecare zi tonul în ceea ce privește informațiile relevante, dar și cele mai importante subiecte ale zilei.

“Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afară ei”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

Letonia şi Estonia s-au retras din grupul de cooperare cu China al ţărilor din Europa Centrală şi de Est

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; peste un milion și jumătate de români, cu ochii pe cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies