STIREA ZILEI: Pensionarii dau Statul in judecata pentru a-si recupera banii platiti la Sanatate VIDEO

STIREA ZILEI: Pensionarii dau statul in judecata pentru a-si recupera banii platiti la Sanatate VIDEO

Sute de pensionari s-au imbrancit si s-au certat ca la usa cortului!

La Pitesti, judetul Arges, situatia a scapat de sub control. Pensionarii si-au iesit din fire cand au vazut ca nu pot intra mai repede in tribunal. Au fortat randul, iar jandarmii abia au facut fata seniorilor. Situatia a degenerat intr-atat, incat o usa a fost scoasa din balamale. O femeie a ajuns la spital.

Pensionarii asteapta sa depuna plangerile de mai multe zile. Cu nervii intinsi la maxim, batranii s-au luat la cearta intre ei. Saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a aluat hotararea ca pensionarii care au pensia mai mare de 740 lei  sa nu mai plateasca contributia la asigurarile de sanatate de 5,5 % pe toata pensia, ci doar pe diferenta care depaseste plafonul minim.

Citeste si: Nelu Tătaru spune adevărul: Președintele Klaus Iohannis a fost informat greșit! Cine este de vină - capital.ro

Totul pentru a ajunge cat mai repede in cinta tribunalului. Stau la rand de cateva zile pentru a da statul in judecata pentru a-si recupera o parte din banii platiti pentru asigurarea de sanatate.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies