Start Vot la Survivor România 2021! Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

,
S-au deschis liniile de vot pentru echipa Războinicilor
S-au deschis liniile de vot pentru echipa Războinicilor [Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor Romania”, a anunțat că liniile de vot se deschid pentru echipa Războinicilor. Ce trebuie să faci pentru a-ți susține concurentul favorit?


In articol:

Liniile de vot se deschid din nou la Survivor România 2021, de această dată pentru echipa Războinicilor. Dacă în urmă cu o seară cei de acasă i-au putut susține pe Faimoși, având în vedere că aceștia au  pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, acum, Războinicii pot fi votați de public, însă doar în timpul consiliului de nominalizare.

Cum trebuie să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Războinicilor? 

Războinicii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni la Survivor România 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230. Pentru ca votul să fie valid, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

Liniile de vot vor rămâne deschise până în momentul în care Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare. 

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Votul celor de acasă este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

Astfel, dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați 'persona non grata'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies