Speed dating sau intalniri pe viteza, un nou concept care face furori in Romania

Nu-i lucru usor sa-ti gasesti dragostea! Tocmai de aceea, agentiile matrimoniale au inventat o noua metoda, de-a dreptul revolutionara!

Ca si asa ne traim viata intr-o goana continua! Inimioare-inimioare oriunde te uiti cu ochii! Pai daca este Valentine's Day, sarbatoarea imprumutata de la americani si care a cucerit mapamondul! Si tot de la americani vin si cele mai eficiente metode sa-ti gasesti partenerul ideal.

E vorba despre „speed dating”, mai pe romaneste, „intalniri in viteza”, o practica deja obisnuita in Statele Unite. Cum se procedează? Regulamentul este simplu. Se alege un numar egal de fete si baieti. Iar fiecare pereche se aseaza la masa unde pret de 7 minute incearca sa afle cat mai multe unul despre celalalt. Tot ce trebuie sa faci este sa pui intrebarile-cheie.

##VIDEO102801##

Dupa ce expira timpul, baiatul se muta la masa urmatoare. Iar rotatia se practica dupa fiecare 7 minute, pana cand toate fetele au vorbit cu toti baietii. Fiecare primeste si un formular pe care noteaza compatibilitatea pe care o simte cu partenerul din fata. La sfarsit, tu decizi cine obtine numarul tau de telefon.

In Romania, este un concept ce abia ia nastere. Deocamdata, se organizeaza doar in Bucuresti. Pe voi va tenteaza?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate