Sorin Puscasu, momentul adevarului despre confictele cu Albert Oprea de la Survivor Romania: "Am fost acuzat ca nu las oamenii sa se integreze in echipa..."

,
Sorin Puscasu, despre conflictele cu Albert Oprea
Sorin Puscasu, adevarul despre ce s-a intamplat intre el si Albert Oprea

Sorin Puscasu a vorbit in direct la Stirile Kanal D despre conflictele pe care le-a avut de-a lungul acestor luni cu Albert Oprea.


In articol:

Sorin nu a vrut sa vorbeasca foarte mult pe tema acestui subiect deoarece este unul sensibil atat pentru el cat si pentru public, insa a vrut sa lamaureasca un singur lucru si anume de unde au pornit toate aceste razboaie si cat de mult l-a afectat psihic tot ce s-a intamplat in camp la Survivor Romania 2021.

Sorin Puscasu, adevarul despre conflictele cu Albert Oprea la Survivor Romania

Citeste si: Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostului Razboinic

Referitor la conflictul meu cu Albert. Nu vreau să intru foarte mult în acest subiect, știu că este un subiect sensibil acasă. Unde am simțit, mi-am cerut scuze, am făcut-o. Știu că publicul de acasă nu vede și nu simte ceea ce vedem și simțim noi aici. Am trăit niște situații foarte grele pe aici. Clar au fost anumite exagerări din partea tuturor. Ce am făcut aici, am făcut ceea ce am simțit. Nu pot să zic că m-a afectat foarte mult pe mine. M-am descărcat pe moment. Am avut niște momente destul de grele, unde am zis că eu nu voi mai spune nimic.

Sorin Puscasu, momentul adevarului in legatura cu Albert Oprea
Sorin Puscasu, despre conflictele cu Albert Oprea

Sorin Puscasu, primele reactii despre ce s-a intamplat intre el si Albert Oprea la Survivor Romania

Citeste si: Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Am fost acuzat că nu las oamenii să se integreze în echipă. Nu am eu putere să manipulez eu persoanele. 

Am zis totuși să fac eu un efort pentru a fi bine pentru toată lumea. Am văzut că nimic nu s-a schimbat și mi-a fos greu că nu am putut să mă descarc. După o lună și ceva am răbufnit. Ăsta sunt, eu n-am mai trecut prin experiențe de genul. N-am știut cum să gestionez situația asta. Pot spune că m-am despărțit într-un mod frumos de Albert. Știu că au fost persoane care atunci când au plecat n-au salutat anumiți oameni cu care nu se înțelegeau.
N-am simțit să fac asta. Nu îi condamn nici pe ceilalți, așa au simțit. Când simți ceva, fă-o. Nu trebuie să te intereseze stânga, dreapta. Am simțit să bat mâna cu el” 
Mi-am dorit ca el să fie intregrat în echipă”,  a spus Sorin.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Nelu Tătaru, despre reforma sistemului sanitar: Se vorbeşte destul de greu şi pe la colţuri de asigurări complementare, costuri suplimentare şi coplată

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostului Razboinic

Raluca Dumitru a început să plângă atunci când i-a auzit vocea: „Te iubesc, iubirea mea!” Abia a mai putut vorbi de emoție!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies