Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostului Razboinic

,
Bogdan Urucu a parasit competitia Survivor Romania 2021
Bogdan Urucu este eliminat de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bogdan Urucu a fost unul din cei cinci concurenti propusi spre eliminare in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021.


In articol:

Bogdan Urucu de la Razboinici se astepta la deznodamantul pe care l-a aflat de la prezentorul competitiei Survivor Romania in momentul in care a anuntat concurentul care paraseste reality-show.

Astfel, pentur Razboinic nu a fost nicio surpriza eliminarea, mai ales ca stia ca performantele lui de pe traseu nu au fost la inaltimea asteptarilor. Astfel, concurentul a pastrat tot timpul zambetul pe buze si a avut un discurs emotionant.

Bogdan Urucu, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Emoții uriașe în consiliul de eliminare! Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Cinci concurenți s-au aflat în pericol de eliminare

Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren.

Citește și


Primele declaratii ale lui Bogdan Urucu
Bogdan Urucu, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania

Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor Romania

Citeste si: Raluca Dumitru a început să plângă atunci când i-a auzit vocea: „Te iubesc, iubirea mea!” Abia a mai putut vorbi de emoție!

În mare parte mă simt foarte, foarte

câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și
să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici.”
a spus Bogdan.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Emoții uriașe în consiliul de eliminare! Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Cinci concurenți s-au aflat în pericol de eliminare

WTA dă șah autorităților de la Beijing în cazul Shuai Peng - Mutarea făcută de Nicolas Mahut

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Raluca Dumitru a început să plângă atunci când i-a auzit vocea: „Te iubesc, iubirea mea!” Abia a mai putut vorbi de emoție!

A fost o luptă crâncenă la Survivor România 2021, dar ei au reușit să iasă învingători! Ce echipă a câștigat jocul de comunicare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies