Solutiile INGENIOASE la care apeleaza infractorii care vor sa-si ascunda afacerile dubioase de procurorii DNA

Camerele ascunse si microfoanele de filaj sunt tot mai sofisticate si din ce in ce mai scumpe. Ca urmare, pentru anchetele DNA e nevoie de bani grei. Dar nu e asta singura problema a procurorilor.

Anchetatorii DNA au descoperit ca, in ultima vreme si cei care vor sa-si ascunda afacerile ilegale apeleaza la solutii tot mai ingenioase. Nu e lucru usor sau ieftin urmarirea unei persoane, amplasarea de microfoane si camere ascunse. Dar, daca procurorii anticoruptie au bagat bani grei in aceasta afacere, peste 21 de milioane de euro intr-un an, atunci si cei vizati de anchete isi diversifica apararea.

Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori ca negocia spaga in baia unui apartament din Bucuresti. Mai mult, cand pronunta o suma de bani, dadea drumul la apa, pentru a-i bruia pe cei care-l ascultau. Judecatorul nu este singurul care ar fi negociat in baie. Acelasi lucru l-a facut si un procuror, deja condamnat definitiv pentru fapte de coruptie.

Maximilian Balasescu a fost condamnat pentru ca a primit 50 000 de euro spaga. Suma a fost negociata, dupa cum sustin procurorii, chiar in baia Parchetului Ilfov. Senatorul Marius Isaila este acuzat de procurori ca a dus masurile de precautie la extrem. Si-ar fi dezbracat interlocutorii, pentru a se asigura ca acestia nu poarta microfon.

Un fost ministru al Transporturilor ar fi detinut acasa o instalatie de bruiaj. Scopul acesteia? Sa neutralizeze telefoanele si camerele ascunse montate de cei de la DNA. Fostul deputat Alin Trasculescu este acuzat ca a reusit o adevarata performanta.

Procurorii care il urmareau spun ca s-au trezit chiar ei urmariti chiar de urmaritor. N-ati inteles? Oamenii lui Trasculescu s-au prins ca sunt filati, asa ca au inceput chiar ei sa-i urmareasca pe procurori. Cine credeti ca are castig de cauza? Urmaritorii sau urmaritii? Va lasam pe dumneavoastra sa raspundeti, dar va spunem ca numai un sfert dintre dosarele procurorilor DNA obtin condamnari cu executare.

##VIDEO112090##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate