Socant! Au murit din cauza unei carute nesemnalizate VIDEO

Socant! Au murit din cauza unei carute nesemnalizate VIDEO

O caruta nesemnalizata pe un drum national a provocat moartea a doua persoane nevinovate. Soferul, o femeie in varsta de 38 de ani, si un pasager aflat pe masina din spate a masinii nu au mai avut nicio sansa in urma impactului devastator cu un auto-tren care venea din sens opus.

Femeia care se afla la volan a facut o ultima manevra in incercarea de a evita coliziunea cu acea caruta nesemnalizata. Din pacate, masina a intrat direct sub un tir. Echipele de salvare au fost nevoite sa apeleze la descarcerare pentru a scoate victimele din masina. Un singur pasager a supravietuit.

Medicii i-au facut acestuia o tomografie computerizata. Nu au rezultat leziuni interne grave. Pacientul se afla ina sub observatia medicilor, dar starea lui este stabilia. Teribilul accident a avut loc pe DN 14, intre localitatile sibiene, Brateiu si Atel. In autoturism se aflau 3 persoane. Soferita a vazut caruta nesemnalizata in ultima clipa. A incercat sa o evite patrunzand pe contrasens. A intrat, insa, din plin intr-un tir.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate