Șoc la "Puterea dragostei"! Iancu și Denisa, nominalizați pentru eliminare! Cine a părăsit competiția

Iancu și Denisa au fost scoși în față pentru eliminare în Gala de duminică de la "Puterea dragostei".În cele din urmă niciunul dintre ei nu a fost eliminat.

Cel care a plecat acasă a fost decis, de această dată, de voturile telespectatorilor. Andrei a fost eliminat de la "Puterea dragostei", având cele mai puține voturi.

Andrei, eliminat de la Puterea dragostei

Decizia a fost luată în urma scandalurilor din ultima săptămână și a bătăii dintre Roxana și Manuela.

Favorita săptămânii și cea care a câștigat premiul de 1.500 de euro a fost, din nou, Ella.

Roxana, explozie incredibilă în Gala "Puterea dragostei"!

Roxana a avut o explozie uluitoare în Gala "Puterea dragostei" de duminică. Ea a aruncat cu scaunul și a început să țipe la Andreea Mantea!

Nu s-a oprit aici! Ce a urmat întrece orice imaginație. Ea a căutat-o alături de Turcu pe Manuela pentru a se răzbuna după ce a fost lovită de aceasta!

Gala "Puterea dragostei" după bătaia cu Manuela!

Roxana și Turcu au refuzat să participe în emisiune în începutul Galei "Puterea dragostei" de ieri.

Roxana s-a anunțat hotărâtă să meargă să scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție.

Andreea Mantea i-a spus Roxanei că Manuela vrea să-i ceară scuze. "Merg, îmi scot certificat și după aia îmi cere scuze", a spus Roxana.

Andreea Mantea i-a atras atenția și lui Turcu să nu facă un gest necugetat, știut fiind că el e foarte impulsiv când e vorba de conflicte.

Roxana, lovită de Manuela! I-a fost spartă buza!

Conflict violent între Manuela și Roxana la "Puterea dragostei"! Manuela a cedat și a lovit-o pe Roxana, spărgându-i buza.

Momentul în care Manuela a lovit-o pe Roxana nu a putut fi difuzat, bineînțeles, în emisiunea "Puterea dragostei". Roxana apare însă cu buza spartă în urma violenței Manuelei.

"Roxana și-a găsit nașul în persoana Manuelei", a spus Bianca, ce i-a luat apărarea Manuelei.

Turcu a fost și el extrem de nervos. După ce Manuela a lovit-o pe Roxana, geamul de la ușă a fost spart. Imaginile au fost absolut uluitoare.

 

 

 

 

Roxana a anunțat în emisiune că vrea să se răzbune pe Manuela! Ea a părăsit platoul nervoasă, alături de iubitul ei, Turcu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate