Situație inedită la Survivor România 2021! Publicul va putea vota finalul jocului de comunicare de săptămâna viitoare. Iată cum puteți vota

,
 Voți finalul jocului de comunicare de saptamana viitoare
Situație inedită la Survivor România 2021! Voți finalul jocului de comunicare de saptamana viitoare

Survivor România 2021 a lansat o provocare inedită pentru publicul de acasă. Veți putea vota finalul jocului de comunicare de săptămâna viitoare.


In articol:

Survivor România 2021 este emisiunea fenomen care a cucerit publicul din România. Pentru că urmăriți emisiunea ediție de ediție, drept mulțumire veți avea ocazia să votați finalul jocului de comunicare de săptămâna viitoare.

Cum puteți vota pentru a alege finalul jocului de comunicare de la Survivor România 2021?

Daniel Pavel a anunțat cea mai inedită provocare din istoria Survivor România. Publicul va avea ocazia să voteze unul dintre traseele viitoare de la Survivor România, dar și finalul jocului de comunicare de săptămâna viitoare.

”Știți ce aveți de făcut, în primul rând vreau să vă mulțumim pentru că sunteți de fiecare dată lângă noi, ați ales recompensele în ultimele săptămâni, și Faimoșii și Războnicii vă mulțumesc. Prin faptul că sunteți alături de noi ediție de ediție, ați făcut din Survivor România un fenomen media fără precedent, vă mulțumim și vă simțim peste tot susținerea voastră, iar pentru voi acolo acasă un lucru inedit, vă propunem în premieră la Survivor România posibilitatea de a alege un final pentru unul dintre jocurile viitoare. Pentru jocul de comunicare de săptămâna viitoare vă dăm posibilitatea să alegeți voi acolo acasă finalul.”

Veți putea vota finalul pentru jocul de comunicare de săptămâna viitoare pe pagina oficială de Instagram Survivor România. Veți avea la dispoziție 24 de ore pentru a alege finalul pe care Faimoșii și Războinicii îl vor parcurge la Survivor România 2021.

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare? Ce echipă se va bucura de aperitivele delicioase

Emmanuel Macron îi dă flit lui Zelenski: Se opune total desemnării Rusiei ca stat terorist

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Scandal monstru la Survivor România 2021! Sebastian Chitoșcă și Starlin, confruntare fără precedent: ”Ai gura prea mare...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies