Scandal monstru la Survivor România 2021! Sebastian Chitoșcă și Starlin, confruntare fără precedent: ”Ai gura prea mare...”

Author: Madalina Maftei
Scandal intre Starlin si Sebi la Survivor Romania 2021

Jocul de comunicare din această săptămână este unul tensionat, concurenții se luptă cot la cot pentru a câștiga premiul serii, mesaje sau fotografii de la cei dragi. Între Starlin și Sebi s-a declanșat un scandal monstru la jocul de comunicare.

Jocul de comunicare este extrem de important pentru concurenții de la Survivor România 2021. Miza serii este extraordinară, dacă Faimoșii vor câștiga, ei vor primi mesaje video de la mamele lor, însă dacă Războinicii vor câștiga, aceștea vor primi fotografii de la familiile lor. Deși jocul este unul plin de emoții și dorință, conflictele nu încetează să apară.

Sebastian Chitoșcă și Starlin, confruntare fără precedent

Jocul de comunicare din această săptămână este exclusiv la sol, concurenții joacă în echipe. Fiecare concurent trebuie transportat de câte doi coechipieri cu ajutorul unei vagonete, în timp ce adună mai mulți săculeți cu nisip, de care va avea nevoie la proba de îndemânare.

Traseul este plin de provocări, iar concurenții se luptă pentru a aduce cât mai multe puncte echipei sale pentru a câștiga premiul pus în joc, mesaje video de la mame sau fotografii de la familiile lor.

Tensiunile se resimt și la acest joc, între Starlin de la Războinici și Sebastian de la Faimoși se declanșează un scandal monstru de la faptul că Sebi are gura prea mare, deși în ultima perioadă nu a mai adus puncte echipei.

Sebastian Chitoșcă este unul dintre cei mai vocali concurenți din echipa Faimoșilor, care mereu are ceva de comentat și care încearcă să facă tot felul de strategii pentru a elimina cât mai mulți colegi din echipa sa.

Citeste si: Emoții mari pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2021. Jocul de comunicare din această seară are miză dublă. Ce premiu suplimentar va primi echipa câștigătoare? Doi concurenți vor lipsi la jocul din această seară

Starlin este de părere că Sebi are gura prea mare și pe traseu nu demonstrează că este așa bun cum se consideră, dovedind că în ultima perioadă nu a mai adus puncte Faimoșilor.

Citește și: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie

Starlin: ”Ai gura prea mare și aduci puncte odată pe an.”

Sebi: ”Nu mai vorbi, măi, cu mine, măi.”

Starlin: ”Mă bag când vreau și eu. Ai gura prea mare, frate.”

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Spiritele s-au încins la jocul de comunicare, iar disputa dintre Starlin și Sebi părea că nu se va sfârși, Războinicul spunându-i  lui Sebi că la bătut și să tacă din gură.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mărturisiri incredibile despre Andreea Antonescu la Survivor România 2021. Faimosul a rupt tăcerea: ”a fost periculoasă și bine informată...”

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!