Emoții mari pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2021. Jocul de comunicare din această seară are miză dublă. Ce premiu suplimentar va primi echipa câștigătoare? Doi concurenți vor lipsi la jocul din această seară

,
Concurentii vor primi un premiu suplimentar
Miza dublă in jocul de comunicare

Jocul de comunicare din această seară este unul de maximă importanță pentru Faimoși și Războinici. Echipa câștigătoare va primi mesaje de la cei dragi, însă ei vor primi și un premiu suplimentar.


In articol:

Jocul de comunicare este unul special pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta într-un joc inedit pentru a afla vești de la cei dragi de acasă.

Jocul din această seară nu este unul simplu, concurenții se vor lupta pentru un premiu dublu.

Care este miza jocului de comunicare, dar și ce premiu suplimentar vor putea câștiga concurenții la Survivor România 2021

Jocul de comunicare de astăzi,  a început cu două anunțuri făcute de Daniel Pavel, doi concurenți nu vor participa la acest joc din motive medicale. Concurenții care nu vor participa la jocul de comunicare sunt din echipa Faimoșilor.

”Roxana Nemeș nu s-a simțit bine, s-a simțit slăbită și se află, în acest moment, sub supraveghere medicală, vom reveni cu amănunte. Jador ni se va alătura la următorul joc, jocul pentru recompensă.”, a anunțat Daniel Pavel.

Al doilea anunț este unul de maximă importanță, Daniel Pavel va da drumul unei provocări pe parcursul emisiunii, la care publicul va putea participa. Este o provocare nemaiîntâlnită în istoria Survivor România.

Miza jocului de comunicare este incredibilă, echipa câștigătoare se va putea bucura de vești de la cei dragi. Dacă echipa Faimoșilor va câștiga jocul, ei vor primi mesaje video de la mamele lor, așa cum au primit și Războnicii la jocul de comunicare câștigat săptămâna trecută. Însă, dacă echipa Războinicilor va câștiga jocul de comunicare din această săptămână ei vor primi fotografii de la familiile lor.

Citeste si: Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri senzaționale despre Andreea Antonescu: ”a fost periculoasă și bine informată de tot ce se întâmplă...”

Daniel

Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că jocul din această seară este unul dublu, echipa câștigătoare va primi și un premiu suplimentar. Ce se află sub cupolă?

”Echipa câștigătoare a jocului de comunicare de astăzi mai primește...aperitive, gustări, pregătite acolo minuțios, așa pentru fiecare membru al echipei, de care vă veți bucura în spațiul de comunicare.”

Premiul suplimentar
Aperitive pentru echipa castigatoare

Cum arată traseul pe care Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în jocul de comunicare?

Jocul din această seară este unul inedit și plin de încărcătură emoțională, la finaul lui pe concurenți îi așteaptă vești de la cei dragi de acasă, pe care nu i-au mai văzut de peste două luni de când sunt în competiția Survivor România 2021. De asemenea, miza jocului este tentantă, pe lângă mesajele de la cei dragi, aceștea pot câștiga și un premiu suplimentar extrem de delicios.

Înainte de a începe jocul de comunicare, Daniel Pavel a descris traseul pe care Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în această seară.

”Fiecare dintre voi veți juca în echipe. Concurenții trebuie să culeagă săculeți cu nisip presărați pe traseul de astăzi, îndepărtează obstacole pentru a putea ajunge la ei, se deplasează pe traseu prin intermediul a două vagonete care sunt împinse de câte o pereche de coechipieri, ajunși la proba de final trebuie să arunce cu săculeții pe care i-au recuperat de pe traseu pentru a poziționa câte un săculeț pe o placă elastică care se află în fața lor.”

Citeste si: Faimoșii au făcut prima nominalizare a săptămânii la Survivor România 2021! Cine a fost propus spre eliminare, alături de Albert de la Războinici?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sebastian Chitoșcă, detalii cutremurătoare despre accidentul fratelui său: "A avut creierul inundat de sânge"

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri senzaționale despre Andreea Antonescu: ”a fost periculoasă și bine informată de tot ce se întâmplă...”

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii? Ce echipă va face o nouă nominalizare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies