Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare? Ce echipă se va bucura de aperitivele delicioase

,
Cine a castigat imunitatea
Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

Jocul de comunicare de astăzi a avut o miză extraordinară, așa că dorul de cei dragi de acasă i-a motivat pe Faimoși și pe Războinici să dea totul pe traseu. Ce echipă a câștigat?


In articol:

Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat astăzi pe un traseu extrem de dificil, care le-a pus la încercare rezistența fizică, dar și dibăcia la proba de îndemânare. Miza jocului de comunicare este dublă, mesaje video de la mame în cazul Faimoșilor și fotografii de la familii în cazul Războinicilor, dar și aperitive pentru echipa câștigătoare.

Cine se va bucura de vești de la cei dragi, dar și de aperitive delicioase

Jocul de comunicare a fost unul plin de emoții, Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a se bcura de veștile de la cei de acasă. Dorul de familii este din ce în ce mai mare pentru concurenții de la Survivor România 2021, iar aceste mesaje de acasă le mai alină din suferință și din oboseală. Lipsa hranei și epuizarea se resimte în rândul concurenților, iar recompensele și premiile suplimentare le mai reduce din înfometare.

S-a dat o luptă crâncenă intre Faimoși și Războinici, însă o singură echipă a câștigat premiul dublu pus în joc. Jocul a fost unul detașat, față de jocurile trecute în care cele două echipe au fost la un pas să se confrunte în jocul de ștafetă, de această dată o echipă a condus jocul și a demonstrat că sunt mult mai pregătiți și dornici să afle vești de la cei dragi. 

Citeste si: Emoții mari pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2021. Jocul de comunicare din această seară are miză dublă. Ce premiu suplimentar va primi echipa câștigătoare? Doi concurenți vor lipsi la jocul din această seară

Lupta finală s-a dat între Starlin și Culiță, Războinicul a condus detașat această rundă. Starlin s-a descurcat foarte bine pe traseul de astăzi și a reușit să aducă puncte echipei sale.

De asemenea, Războinicul a reușit să aducă victoria echipei sale cu scorul de 10-3.

Starlin a adus punctul final
Starlin a adus victoria Razboinicilor

Războinicii au câștigat pentru a doua oară consecutiv jocul de comunicare, ei se vor bucura de fotografii de la cei dragi de acasă. Însă, în această seară ei vor avea și un consiliu plin de emoții, Albert este propus spre eliminare. De asemenea, alături de Albert în lupta spre eliminare se află și Andreea Antonescu de la Faimoși.

Cine va părăsi competiția Survivor România 2021?

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mărturisiri incredibile despre Andreea Antonescu la Survivor România 2021. Faimosul a rupt tăcerea: ”a fost periculoasă și bine informată...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici la Survivor România 2021. Jocul de comunicare din această seară are miză dublă. Ce premiu suplimentar va primi echipa câștigătoare? Doi...

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Morosanu a dat cartile pe fata! Care dintre colegii sai de echipa l-au suparat cel mai tare? "Adevarata lupta o duci pe insula, in camp, nu pe traseu!"

Situație incredibilă! România va avea un nou premier?! Iohannis și Barna au discutat pe această temă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies