Sicriu de 6 000 de euro pentru bulibasa unor romi instariti din Timisoara!

Sicriu de 6 000 de euro pentru bulibasa unor romi instariti din Timisoara!

Un sicriu aproape identic cu cel al regelui Cioaba au comandat romii din Timisoara, care au vrut cu orice pret sa-i organizeze bulibasei o inmormantare pe masura rangului.

 Si au reusit! Pe langa sicriul scump din lemn masiv, cu manere aurite, rudele au cheltuit o avere pentru ceremonia funerara fastuoasa. Fanfara a cantat melodii de jale, iar coroanele inalte de doi metri au acoperit camionul care a transportat sicriul valoros spre cimitir.

A fost nevoie de o armata de bodyguarzi sa mute sicriul de lux din casa in curte, acolo unde s-a tinut slujba religioasa. Nici nu e de mirare! La cat a costat ...barbatii care l-au transportat pe brate au avut grija ca lemnul lacuit sa nu se deterioreze.

Citeste si: Informația momentului pentru angajații din România. Iohannis a promulgat legea. Se dau amenzi de 15.000 de lei - capital.ro

Si daca tot au asezat sicriul in curte , toti vecinii s-au inghesuit sa-l vada. Barbatul decedat a fost un om important pentru intreaga comunitate de romi din oras pentru ca face parte dintr-un clan de vaza: Carpaci.

In varsta de 60 de ani, bulibasa a murit in Germania, acolo unde isi petrecuse ultimii ani. Rudele au vrut insa ca barbatul sa-si doarma somnul de veci in Romania, acolo unde ii vor construi un cavou la fel de impunator ca al regelui Cioaba. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies