Sfinții Mihail și Gavril. Mesaje și urări deosebite de la mulți ani pentru toți românii care poartă aceste nume sfinte

,
Sfinții Mihail și Gavril.
Sfinții Mihail și Gavril. Mesaje și urări deosebite de la mulți ani pentru toți românii care poartă aceste nume sfinte

 Cu ocazia sărbătoririi Sinfiţilor Mihail şi Gavriil, peste 1,3 milioane de români îşi serbează, pe 8 noiembrie. Zi în care puteți trimite cele mai frumoase urări, mesaje și sms-uri de ziua de nume..


In articol:

  Cu toţii ne gândim la persoanele dragi din jurul nostru care poartă aceste nume, în această zi, să le transmitem un gând bun. Pentru toţi aceia care vor să ureze „La mulţi ani” apropiaţilor cu ocazia zilei onomastice, oferim mai jos câteva sugestii de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitari.

MESAJE de SFANTUL MIHAIL şi GAVRIIL

1. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani!

2. De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

3. Fie ca Sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

4. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

5. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

6. De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

7.

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

8. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

9. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

10. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani! 

Sfinții Mihail și Gavril
Sfinții Mihail și Gavril. Mesaje și urări deosebite de la mulți ani pentru toți românii care poartă aceste nume sfinte

11. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

12. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

13.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

14. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

15.

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

16. De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

17. La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață! 

18. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani! 

19. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani!

20. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate, fericire, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească şi ce doreşti să se-mplinească!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pe ce dată pică sărbătoarea sfinților Mihail și Gavril

Congresul SUA a dat liber la evacuarea a milioane de chiriaşi, după expirarea unui moratoriu din cauza pandemiei Covid-19

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz

Rugăciune de ajutor. Rugă către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, la vreme de necaz şi de întristare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies