Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz

Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz

Rugăciune pentru sănătate. Ruga pentru sănătate este una dintre cele mai puternice rugăciuni pe care credincioșii le fac fie pentru ei, fie pentru cei dragi.


In articol:

 

Rugăciune pentru sănătate. Această rugăciune pentru sănătate nu este doar o rugă prin care îi cerem lui Dumnezeu vindecare, poate fi și o rugăciune de mulțumire pentru sănătatea de care ne bucuram noi și apropiații noștri.

Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz
Rugăciune pentru sănătate. Ce să rostești în caz de necaz

Rugaciune pentru sănătate către Iisus Hristos

"Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe dezvăluie totul. Ce i s-a întâmplat lui Emi Pian - capital.ro

Citeste si: Sarbatoare mare MAINE! Cui trebuie sa ii spui ''La multi ani'' de lasata secului pentru Craciun

Citeste si: Rugăciune de ajutor. Rugă către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, la vreme de necaz şi de întristare

Citeste si: Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase urari si felicitari

De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea. Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-Te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii. Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor. Si daca ii e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra.

Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei. Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de po­cainta si de multumire, ca sa se invredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate iti sunt pacatele!” Amin.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies