Cea mai folositoare rugaciune inchinata Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, la vreme de nevoie! Iata cum ii indemna Parintele Arsenie Boca pe credinciosi sa ceara ajutorul divin al sfintilor ingeri!

,

Pe 8 noiembrie sunt praznuiti Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, impreuna cu soborul tuturor puterilor ceresti.

Sarbatoarea de pe 8 noiembrie a fost la inceput doar o praznuire a Sfantului Arhanghel Mihail. Mai tarziu a fost cinstit impreuna cu el si Sfantul Arhanghel Gavriil, ca in cele din urma sa devina o zi de cinstire a tuturor cetelor ceresti.

Rugaciunea Sfintilor Arhangheli este o rugaciune de protectie in vreme de nevoie. Se cheama prin rugaciune cu credinta pe Arhangelul Mihail, comandantul ostirilor ceresti si Arhanghelul Gavril care este vocea lui Dumnezeu.

Sfintele puteri netrupesti intervin impotriva necuratului pentru tot crestinul dupa trebuinta. Se aduce aminte si de numele Parintelui nostru Arsenie Boca  care a spus: De acolo am sa va ajut mai mult!

 Rugaciunea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril


„Preaslavit print al ostirilor ceresti, Sfinte Arhanghele Mihaile, apara-ma pe mine, robul/roaba lui Dumnezeu (Numele) si pe (Numele) copiii, sotul (sotia), parintii, etc. de duhurile rele raspândite în vazduh, de rautatea oamenilor, de tot ce-i mânie, urgie, necaz, boala si nenorocire pe acest pamânt. Ne punem sub ocrotirea ta si avem încredere în ajutorul tau! Apara-ne cu Preasfânta Cruce a lui lisus Hristos, Domnul nostru, care cu adevarat S-a rastignit si a patimit pentru iertarea si salvarea oamenilor de la chinurile vesnice!
Du Celui Preaînalt rugaciunile noastre, ca sa se coboare asupra noastra îndurarile Sale, iar în ceasul mortii noastre condu sufletele noastre la cer! Amin! ”

„Sfintilor Arhangheli, care fara de trup slujiti Ziditorului lumii cu credinta si tarie, rugati-va pentru noi si cereti de la Domnul Dumnezeul nostru puterea sa stam în fata vrajmasilor neclintiti si nebiruiti, în numele adevaratei credinte a Adevaratului nostru împarat

ceresc. Cu sabie de foc distrugeti pe cei rai care niciodata nu precupetesc a ne vatama trupul si sufletul nostru, care ne urgisesc în numele Satanei, întunecatul stapân al lumii celei de jos. Şi faceti ca lumina Dumnezeiasca sa se reverse asupra noastra si sa ne lumineze calea si sufletul si acum si-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”

(sursa: arsenieboca.info, crestinortodox.ro)

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doi sfinti facatori de minuni, sarbatoriti astazi in calendarul ortodox! Raspund la aceasta rugaciune si vindeca orice boala

Care este județul cu cei mai puțin români vaccinați

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva, te scapa de greutati si necazuri! Rosteste-o cu tarie si vei primi ajutor in scurt timp

Mare sarbatoare la romani, in prima zi a lunii octombrie! Iata ce vor praznui crestinii ortodocsi in aceasta duminica! Rugaciune puternica la vreme de nevoie ce trebuie rostita...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies