Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum stăm corect la birou! Postura greșită poate duce la dureri de spate! Sfaturi utile de la Viorel Dincă, terapeut postural!

,
sfaturi în ceea ce privește adoptarea unei posturi corecte la birou

Cele mai utile sfaturi în ceea ce privește adoptarea unei posturi corecte la birou

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astăzi, la “Dimineața cu noi”, telespectatorii au avut ocazia să decopere și câteva sfaturi utile în ceea ce privește adoptarea unei posturi corecte la birou, de la terapeutul postural, Viorel Dincă.


In articol:

Ca în fiecare zi, la Dimineața cu noi, telespectatorii au posibilitatea să afle și multe sfaturi utile în diverse privințe venite din partea unor specialiști, ce le pot veni în ajutor în anumite situații sau probleme întâlnite în viață de zi cu zi.

Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum stăm corect la birou. Sfaturi utile de la Viorel Dincă, terapeut postural

Intervenția de astăzi a terapeutului postural, Viorel Dincă, în cadrul emisiuni i Dimineața cu noi a clarificat câteva chestiuni importante legate de adoptarea unei posturi corecte în timp ce lucrăm la birou, pentru că nu ajunge să ne confruntăm cu dureri mari de spate.

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David

"Sfaturile sunt aceleași și pentru copii și pentru adulți! Există astăzi un dispozitiv care se poate pune la spate în locul cozii de matură! Este un dispozitiv elastic care poate să-i țînă coatele aproape de trunchi! Ideea este că apropo de birou și de scaun, este foarte important, copilul să aibă un scaun pentru vârstă lui, pentru că de cele mai multe ori copilul folosește scaunul părinților!", a subliniat Viorel Dincă, terapeut postural.

sfaturi în ceea ce privește adoptarea unei posturi corecte la birou

Terapeutul postural, Viorel Dinca, sfaturi utile pentru o postura corecta la birou

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Totodată terapeutul a precizat și care sunt criteriile de care părinții ar trebui să țină cont atunci când vor să cumpere un scaun potrivit copilului lor. În primul rând scaunul trebuie să fie reglabil la șezut, pentru a putea fi reglat în funcție de înălțimea copilului, nu e nevoie să se lase și pe spate, deoarece copii nu se relaxează pe scaun ci în altă parte, doar adulții se pot relaxa pe spate, atunci când stau pe scaun.

Citeste si: Cum responsabilizăm copiii când e vorba de bani? Am aflat totul de la profesorul de educație financiară, Adrian Asoltanie, la Dimineața cu noi, 29 martie 2022

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Dimineața cu noi, 1 aprilie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Iată cele mai bune sfaturi pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Vești proaste pentru fanii iPhone: lansarea noului model '14' ar putea să se amâne, pe fondul tensiunilor China - SUA - Taiwan

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum să ne amenajăm corect și frumos un apartament de familie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies