Cum responsabilizăm copiii când e vorba de bani? Am aflat totul de la profesorul de educație financiară, Adrian Asoltanie, la Dimineața cu noi, 29 martie 2022

,

Profesorul de educație financiară, Adrian Asoltanie a explicat cum le putem vorbi copiilor despre bani astfel încât să îi responsabilizăm.


In articol:

În această perioadă dificilă din punct de vedere financiar este suficient să nu mai cumpari nimic, pentru că se scumpesc toate. Trebuie să ne pregătim în permanentă, să învățăm să economisim mai bine și nu doar noi, ci și pe copiii noștri trebuie să îi învățăm.

Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Cum responsabilizăm copiii când e vorba de bani?

Invitat astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, profesorul de educație financiară, Adrian Asoltanie a vorbit despre modalitățile de a responsabiliza copii atunci când vine vorba despre bani și cum procedăm atunci când dorim să le vorbim despre valoarea și utilitatea banilor.

Citeste si: EXCLUSIV! Bursucu despre ticul pe care nimeni nu l-a observat până acum în direct. Care este cel mai mare defect al matinalului "Dimineața cu noi"

dimineata cu noi

Cum responsabilizam copiii cand vine despre bani

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întrebat de George Tanase la ce vârstă este de preferat să le vorbim copiilor despre bani, profesorul Adrian Asoltanie a făcut câteva prezicari importante pe care toți părinții ar trebui să le aibă în vedere pentru a-i responsabiliza încă de mici pe aceștia.

"În principiu, copiii o să va dea niște semnale singurei, încep undeva pe la patru sau cinci ani, când ei devin interesați de acest instrument pe care ei își dau seama că pot să-l schimbe pentru niște chestii colorate, frumoase, pufoase! Și atunci veți vedea că ei deja încep să strângă fișele de prin casă, încep să își dorească să meargă ei la cumpărături, să plătească ei diverse chestii! Întreabă cât costă lucrurile! Acela este momentul în care părințîi trebuie să fie alături de copii și să îi ghideze în călătorie, pentru că cei mici vor face întotdeauna ceea ce văd la părinți nu neapărat ceea ce aud la părinți!", a spus trainerul Adrian Asoltanie.

Citeste si: Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Cea mai amuzantă amintire din copilăria lui Bursucu. Ce cadou i-a făcut tatăl său:”Era roz”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Cea mai amuzantă amintire din copilăria lui Bursucu. Ce cadou i-a făcut tatăl său:”Era roz”

Explozia inflației riscă să ducă la tulburări sociale fără precedent: Guvernele unor state ar putea fi dărâmate de protestatari

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Omletă cu spanac și brânză feta. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Ingredientul minune care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies