Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci. Ce i-a îndemnat pe românii care au probleme financiare

,
rares bogdan sfat pentru oamenii saraci

Rareș Bogdan, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rareș Bogdan provine dintr-o familie înstărită și nu s-a confruntat niciodată cu probleme financiare, însă afirmă că este o persoană realistă și că încearcă să îi ajute pe cei fără posibilități. Ce i-a sfăuit pe oamenii săraci?


In articol:

România se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar după pandemia de coronavirus, dar și în contextul izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina.

Guvernul caută soluții pentru a ține sub control această criză, iar Rareș Bogdan, ca reprezentant al autorităților, le-a oferit românilor care au probleme financiare un sfat. Ce le-a spus politicianul? 

Ce îi sfătuiește Rareș Bogdan pe oamenii care au probleme cu banii? 

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rareș Bogdan a fost întrebat ce sfat le-ar da oamenilor săraci din România, care în prezent întâmpină dificultăți din cauza scumpirilor. Omul politic a făcut trimitere la credință și i-a sfătuit pe români să aibă încredere în Dumnezeu și să nu își piardă speranța că lucrurile se pot schimba în bine. 

„Să creadă în bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut atât cât pot, mult mai mult decât vorbesc despre ajutor. Nu voi vorbi despre asta. Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Victoriei, care a fost cu mine la demonstrații, care a primit, deși nu e un om bogat, trei familii, trei mame cu trei copii ucraineni și m-a sunat să îl sprijin. Îmi pare rău că nu am reușit săptămâna trecută, abia săptămâna asta.”, a spus Rareș Bogdan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citeste si: Ce nu știai despre Rareș Bogdan! Ce studii, ce CV și ce avere are acesta

Rareș Bogdan a vorbit despre situația lui financiară: „Nu mi-a lipsit nimic”

Rareș Bogdan nu a ascuns niciodată că provine dintr-o familie înstărită și care deține mai multe proprietăți. Mai mult decât, omul politic s-a căsătorit cu o femeie despre care afirmă că este mult mai bogată decât el, astfel că, din punct de vedere financiar, Rareș Bogdan nu a întâmpinat niciodată dificultăți. Cu toate acestea, fostul jurnalist și actualul om politic afirmă că își educă cei doi copiii astfel încât aceștia să fie conștienți de faptul că există persoane care au probleme serioase că banii, motiv pentru care ei ar trebui să aprecieze ceea ce li se oferă și să îi ajute pe cei nu au fost la fel de norocoși.

„Eu am trăit într-o familie unde nu mi-a lipsit nimic. Bunul Dumnezeu ne-a dat mult, iar după Revoluție ne-am obținut o parte din proprietăți. M-am căsătorit cu o femeie mai bogată decât mine, socrul meu este multimilionar. Cred că atunci când ai trebuie să te gândești la cel ce nu are. Îi spun lui Mihăiță sau fiicei mele atunci când solicită două feluri de mâncare și unul nu îi place, îi spun: vezi că sunt copii la fel ca tine care nu au. Din fericire, fiul meu a învățat asta. Important este să fii un om care atunci când pui capul pe pernă să nu ai reproșuri.”, a spus Rareș Bogdan. 

Citeste si: Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Viorica Dăncilă se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 și susține că este gata să o înfrunte pe Laura Codruța Kovesi

Victor Ciutacu, la patru ani de la 10 August: 'Ăia care au vrut să dea lovitura de stat sunt în Palatul Victoria împreună cu ăia pe s-au chinuit să-i dea jos'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adevărul despre eticheta de „Corupta României". Elena Udrea a răspuns celei mai arzătoare întrebări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies