Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

Rareș Bogdan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D! 


In articol:

Şi-a început cariera în presă ca editorialist, la propriul ziar, în Cluj, apoi s-a consacrat în piața media ca moderatorul talk show-ului politic “Jocuri de putere”. În 2013, s-a aflat la un pas de a deveni președinte director al Societății Române de Televiziune.

Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

A atras un public numeros care l-a și votat în 2019, când a candidat la europarlamentare. În prezent este prim-vicepreședinte PNL și președinte interimar al organizației PNL diaspora. Este pasionat de sporturi nobile, schi, golf, și e iubitor și colecționar de artă. Rareș Bogdan este căsătorit și are 2 copii, un băiat și o fată.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!

“Cum e în pat cu dușmanul?”, “I-a fost frică lui Ludovic Orban că-i furați partidul?”, “Sunteți oportunist?”, “Ați mai da jurnalismul pe politică?”, “Cât de aprig sunteți la mânie?”, “V-a pus soția cu botul pe labe?”, “Plangeti la comandă?”, “Ce sfat aveți pentru oamenii săraci?”, Jucați golf cu președintele Iohannis?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Rareș Bogdan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!  

Citeste si: Interviu de colecție! Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiu, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Interviu de colecție! Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiu, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Scene incredibile în București - Tineri teribiliști au aruncat cu răsaduri de flori în rațele de pe lacul din parcul Kiseleff / Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce a picat meciul dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță! Denise Rifai l-a întrebat pe Moroșanu dacă îi e frică de Ghiță! Ce răspuns a dat luptătorul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies