Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!

,
Cătălin Moroșanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cătălin Moroșanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cătălin Moroșanu intră în “ringul” întrebărilor lui Denise Rifai! De această dată, marele sportiv va fi supus tirului de întrebări menite să facă lumină asupra multor aspecte din viața profesională și personală a acestuia.


In articol:

Supranumit “Moartea din Carpați”,  Cătălin Moroșanu este cel mai îndrăgit luptător din România. S-a remarcat prin stilul său exploziv și prin intrările grandioase în ringul de lupta, pe ritmuri de haka. Este un răsfățat al emisiunilor de televiziune și își folosește cu abilitate charisma pentru a promova sportul.

Cătălin Moroșanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De 10 ani este prezent și pe ringul politicii, obținând pe listele PDL și apoi PNL, trei mandate consecutive de consilier județean. În prezent, deține propria Academie de lupte și organizează Gala Dinamite Fighting Show.

În plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit și are doi copii.

“Este Moroșanu Gică Hagi din K1?”, “Vi s-a urcat vreodată celebritatea la cap?”, “Ce vă mână în luptă?”, “De câte ori v-ați abținut să dați un pumn?”, “Cât au durut-o pe mama loviturile încasate de dvs.?”, “Mai cereți și astăzi bani de la părinți?”, “Cum e să pierzi un milion de dolari?”, “De câte ori v-ați simțit nedreptătit?”, “Poate un copil să salveze o căsnicie?”, “De câte ori v-a făcut viața KO?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Moroșanu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Cei doi sunt împreună de aproximativ două decenii

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de soția sa. Sportivul a vrut ca vestea să vină de la el

Giganții energiei din Franța cer populației să reducă urgent consumul: să ne pregătim de o criză majoră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Câți copii are, de fapt, Cătălin Moroșanu. Sportivul este un soț și un tată împlinit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies