Viorica Dăncilă se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 și susține că este gata să o înfrunte pe Laura Codruța Kovesi

,
koveși-dăncilă-alegeri-prezidențiale

Viorica Dăncilă este gata să o înfrunte pe Kovesi la alegerile prezidențiale, dacă aceasta va candida

[Sursa foto: Facebook: Viorica Vasilica Dăncilă]

Viorica Dăncilă se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 și susține că, dacă Laura Codruța Koveși va candida și ea, este pregătită din toate punctele de vedere.


In articol:

Viorica Dăncilă nu renunță la dorința ei și a anunțat că, în anul 2024, va candida la alegerile prezidențiale. În continuare, aceasta a mărturisit că, dacă Laura Codruța Koveși va candida și ea, nu se teme și este pregătită și pentru această confruntare.

„Românii sunt pregătiți pentru orice scenariu la prezidențialele din 2024, dar trebuie să creionăm profilul candidatului.

Pentru România, e necesar unul care să aducă pacea în interiorul țării să aducă consens, dar să fie și empatic față de oameni.

Citeste si: Viorica Dăncilă demisionează de la BNR și revine în politică! Din ce partid va face parte

E nevoie de un candidat care să iubească România și pe români. Nu știu dacă doamna Kovesi are aceste capacități, decizia aparține electroratului. În partidul NOI, este un statut care stabilește cum se va face candidatura. Din fiecare organizație se va face câte o propunere. Tocmai pentru a maximiza candidatura. Vom aborda altfel politica. E greu să spun pe cine voi pune ștampila.

Fiecare trebuie să vină cu un program, vrea să văd o confruntare directă, așa cum am cerut eu în 2019. Trebuie să vedem dacă doamna Kovesi candidează. Nu m-aș teme de o confruntare cu ea. Totuși, este doar un scenariu. Trebuie să ținem cont de modul cum evoluează lucrurile. Ca să generăm încredere, noi, politicienii, trebuie să venim cu soluții la problemele românilor”, a declarat Viorica Dăncilă la Realitatea Plus, relatează Romaniatv.net.

Până în momentul de față, Laura Codruța Koveși nu a spus dacă va participa sau nu la alegerile prezidențiale, fiind, în acest moment, procurorul șef al Parchetului European.

koveși-dăncilă-alegeri-prezidențiale

Viorica Dăncilă este gata să o înfrunte pe Kovesi la alegerile prezidențiale, dacă aceasta va candida

[Sursa foto: Facebook: Viorica Vasilica Dăncilă]

Viorica Dăncilă a candidat la alegerile prezindențiale din anul 2019

În anul 2019, Viorica Dăniclă a participat la alegerile prezidențiale și s-a clasat în turul II, unde a obținut cel mai mic scor al unui candidat PSD.

Potrivit exitpoll-urilor, relatează Digi24.ro, Viorica Dăncilă a obținut 33,5% din voturi. Al doilea cel mai slab scor a fost înregistrat de către Victor Ponta- 45,56%.

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2... Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima. Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem..

Sunt mulțimită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă.

Citeste si: Ce a spus Laura Codruta Kovesi despre hotararea CEDO: "Sper ca aceasta hotarare sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani”

Vreau să acordăm o atenţie deosebită proceselor verbale pentru a avea un rezultat exact mâine.(...) Am arătat că suntem alături de români şi sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulţi români să ni se alăture, chiar cei care au avut o altă alternativă, care au acordat votul altor candidaţi, sper să vină alături de noi.(...) Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic”, spunea Viorica Dăncilă atunci, potrivit Digi24.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce a spus Laura Codruta Kovesi despre hotararea CEDO: "Sper ca aceasta hotarare sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani”

S-a încuiat în casă de nervi că e prea bogat! Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se ascunde de cei care îi cer bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Viorica Dăncilă demisionează de la BNR și revine în politică! Din ce partid va face parte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies