Șermin, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! „Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani” Iată ce a transmis celebra actriță Sibel Taşçıoğlu foștilor ei colegi!

,
ma numesc zuleyha

Sibel Taşçıoğlu, mesaj emoționant la încheierea filmărilor pentru producția Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Sibel Taşçıoğlu]

Îndrăgita actriță Sibel Taşçıoğlu a transmis un mesaj înduioșător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat vreme de patru ani.

Sibel Taşçıoğlu este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei, datorită talentului ei uriaș și a pasiunii cu care a jucat mereu pe platourile de filmare. Sibel are 45 de ani și a reușit să acumuleze o experiență în domeniul actoriei de peste două decenii. Această a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a continuă să fascineze cu noi proiect importante.

Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus și mare succes. De curând s-au încheiat filmările pentru captivantul serial, iar celebra actrița Sibel Taşçıoğlu a ținut să transmită un mesaj de mulțumire și apreciere tuturor celor care au colaborat la grandiosul proiect.

Șermin, mesaj emoționant la finalul fimarilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată Sibel Taşçıoğlu încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în rolul mamei personajului principal, iar apoi celebra actrița a reapărut în serialul Kosem, în rolul Sultanei Gülbahar, în anul 2017 și în anul 2019 a revenit la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Sermin.

ma numesc zuleyha

Sibel Taşçıoğlu, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sibel Taşçıoğlu a venit pe lume în anul 1976, în orașul Bursa, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea familiei sale. După încheierea liceului, Sibel a hotărât să își urmeze marele vis de a deveni o actrița renumită și plecat în Istanbul pentru a studia Facultatea de Teatru.

În anul 1995 a absolvit cu brio devenind o actrița cu drepturi depline și a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din orașul natal, Bursă.

Treptat a câștigat admirația publicului și a decis să se stabilească în Istanbul, acolo unde a primit și prima oferta de a juca într-un serial de televiziune, în producția "Ciçek Taksi", care a însemnat și primul mare succes al carierei sale. Ulterior au urmat multe alte roluri care au propulsat-o printre cele mai admirate și apreciate actrițe din Turcia.

ma numesc zuleyha

Sibel Taşçıoğlu, o actriță desăvârșită

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În anul 2018 Sibel Taşçıoğlu a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, pe care l-a acceptat drept o mare provocare deoarece filmările urmau să se desfășoare în orașul Adana, ceea ce presupunea să lucreze departe de familie și de prieteni. Sibel a interpretat magistral rolul Sermin, membră a unei familii de boieri bogați. Filmările pentru această producție au fost dificile și s-au desfășurat pe o perioada de patru ani, însă și succesul a fost pe măsură eforturilor depuse. De curând, filmările s-au încheiat și toți actorii au simțit nevoia să transmită câte un mesaj de suflet, în semn de mulțumire pe rețelele de socializare pentru foștii lor colegi.

Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu, o actrita completa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani... Tuturor celor care au contribuit la difuzare și producție, dragilor noștri scenariști, regizorilor noștri valoroși, întregii echipe și colegilor mei actori cu care am avut plăcerea să joc, publicului nostru care ne-a sprijinit în fiecare săptămâna! Mi-ar plăcea să le mulțumesc oamenilor din Adana și bineînțeles dragei mele Sermin, pe care am interpretat-o cu mare bucurie... Rămâi cu bine!”, a scris Sibel Taşçıoğlu, pe Instagram.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol, prietenie sinceră sau relație de iubire dincolo de platourile de filmare? Iată cum au fost surprinși recent cei doi actori în Bodrum, pe malul...

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol, prietenie sinceră sau relație de iubire dincolo de platourile de filmare? Iată cum au fost surprinși recent cei doi actori în Bodrum, pe malul...

Hande Soral, prima vacanță în trei! Iată cum a fost surprinsă actrița la aproape două luni de când a devenit mamă! Iată ce destinație spectaculoasă de vacanță au ales!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies