Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, o soție devotată și tandră în realitate! Iată cine este cel mai iubit și important bărbat din viața actriței Sibel Taşçıoğlu!

,
Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Sibel Taşçıoğlu]

El este cel mai iubit și important bărbat din viață carismaticei Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cât de bine se potrivește cu soțul ei!


In articol:

Sibel Taşçıoğlu face parte din elită actrițelor talentate și apreciate din Turcia. Cu aproape treizeci de ani de carieră, Sibel Taşçıoğlu a cucerit publicul cu rolurile sale magistral interpretate în numeroase seriale și filme artistice de mare succes, dar și cu frumusețea ei aparte.

Deși în prezent are 45 de ani, Sibel continuă să fie la fel de frumoasă și să își surprindă fanii cu apariții uluitoare în noi producții de excepție. Dincolo de viață profesională, Sibel Taşçıoğlu este o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei, pe care îl adoră.

Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, o soție devotată și tandră în realitate

Sibel Taşçıoğlu s-a născut în 1976, în orașul Bursă, unde a crescu și a primit o educație aleasă din partea părinților ei. La vârstă majoratului, când a decis să își urmeze visul de a deveni actrița această a decis să plece în Istanbul pentru a studia Facultatea de Teatru, visând să devină o actrița renumită și apreciată de public.

Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Sibel Taşçıoğlu]

Marele ei vis avea să se îndeplinească, deoarece în anul 1995, Sibel Taşçıoğlu a urcat pe scenă Teatrului de Stat din orașul Bursa unde a jucat prima ei piesă de teatru. Treptat a devenit din ce în ce mai apreciată de public și a decis să se mute în Istanbul, acolo unde a fost remarcată de marile case de producții și apoi a început să primească propuneri de a juca în seriale și filme artistice. Primul ei rol într-un serial de televiziune l-a primit chiar în 1995, în producția "Ciçek Taksi", care i-a adus și primul mare succes. Apoi au urmat multe alte roluri care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu, alaturi de Murat Unalmis

[Sursa foto: Instagram Sibel Taşçıoğlu]

Citeste si: Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Dincolo de profesie, Sibel Taşçıoğlu a devenit o femeie împlinită și pe plan personal, când l-a întâlnit pe alesul inimii sale, un renumit om de afaceri turc, Murat Kolçak Köstendil, care a cerut-o în căsătorie în anul 2016, când au decis să plece împreună la drum. Cei doi îndrăgostiți nu au copii însă continuă să se iubească la fel de mult că-n prima zi.

Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu, alaturi de sotul ei

[Sursa foto: Instagram Sibel Taşçıoğlu]

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Zuleyha, decizie surprinzatoare! Aflati ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Ma numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D

Șeful OMS avertizează comunitatea LGBTQI+ și pe minori: 'Sunt profund îngrijorat de răspândirea variolei maimuței'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies