Hande Soral, prima vacanță în trei! Iată cum a fost surprinsă actrița la aproape două luni de când a devenit mamă! Iată ce destinație spectaculoasă de vacanță au ales!

,
hande soral

Hande Soral, o actriță desăvârșita

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Hande Soral și soțul ei, Ismail Demirci au plecat împreună cu micuțul lor fiu în prima lor vacanță în trei!


In articol:

Hande Soral, care a fascinat publicul cu rolul Umit în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerată în Turcia una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din generația ei. Pe plan profesional carismatică Hande Soral s-a bucurat mereu de mari succese și a fost în topul celor mai bine cotate actrițe, în viață personală celebra actrița trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, deoarece la finalul lunii mai a devenit mămică pentru prima dată și este cea mai fericită și împlinită femeie.

De curând, Hande Soral și soțul ei, Ismail Demirci au decis să plece într-o scurtă vacanță împreună cu fiul lor, Ali.

Hande Soral, prima vacanță în trei! Iată cum a fost surprinsă actrița la aproape două luni de când a devenit mamă

Hande Soral și Ismail Demirci s-au cunoscut cu mulți ani în urmă pe platourile de filmare, unde erau colegi și la scurt timp s-au îndrăgostit iremediabil și au devenit un cuplu reușit. În anul 2017, cei doi actori s-au căsătorit, iar fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, într-o locație de poveste, în prezența multor rude, prieteni și colegi de breaslă.

hande soral

Hande Soral si sotul ei, Ismail Demirci

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

Citeste si: Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, imagini emoționante din timpul travaliului! Soțul ei, Ismail Demirci a susținut-o permanent!

Încă de atunci Hande Soral și soțul ei au declarat că își doresc enorm să devină părinți, însă această minune s-a produs abia anul acesta când a venit pe lume primul lor copil, căruia i-au ales numele Ali. Înainte de nașterea micuțului lor fiu, cei doi actori au organizat o petrecere surpriză, de timp Babyshower, la care au participat rude apropiate și câțiva prieteni.

La finalul lunii mai, Hande Soral a născut într-o clinică privată, unde l-a avut mereu aproape că sprijin pe soțul ei, Ismail care a supravegheat totul și a incurarajat-o pe viitoarea mămică, deoarece a născut natural și eforturile au fost teribile.

Citeste si: Ismail Demirci, soțul îndrăgitei actrițe Hande Soral, prima apariție alături de fiul lui! Imaginea cu micuțul Ali a topit inimile fanilor celebrului actor în mediul online!

La aproape două luni de la nașterea copilului lor, Hande Soral și Ismail Demirci s-au încumetat să plece într-o scurtă vacanță în Antalya împreună cu fiul lor. Îndrăgita actrița a ținut să le împărtășească și fanilor ei clipele minunate petrecute alături de familia ei, într-un loc de basm.

Citeste si: Ismail Demirci, soțul îndrăgitei actrițe Hande Soral, prima apariție alături de fiul lui! Imaginea cu micuțul Ali a topit inimile fanilor celebrului actor în mediul online!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Rusia oprește gazul prin Nord Stream către Europa: anunț făcut de Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simpatica bătrânică Azize din serialul Mă numesc Zuleyha este o bunică iubitoare și blândă și în viața reală! Iată cum a fost surprinsă celebra Serpil Tamur alături de nepoțica...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies