Prima imagine cu bebelușul superbei Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată celebra mămică la doar două zile de la nașterea micuțului Ali!

,
hande soral

Hande Soral si sotul ei, Ismail Demirci

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

Celebra actrița Hande Soral și soțul ei, Ismail Demirci au devenit părinții unui băiețel superb și sunt extrem de fericiți și împliniți!


In articol:

Hande Soral este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. Îndrăgită actrița se poate mândri cu o carieră fulminantă și a cucerit publicul încă de la primele ei apariții pe micile ecrane.

Cu peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei, Hande Soral se numără astăzi printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Însă și pe plan personal, destinul i-a surâs superbei actrițe, care are o familie minunată, mai ales că recent a venit pe lume și fiul ei mult așteptat.

Prima imagine cu bebelușul superbei Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha

Hande Soral și soțul ei, Ismail Demirci s-au căsătorit în anul 2017 și de atunci formează unul dintre cele mai solide și reușite cupluri de actori din Turcia. Imediat după căsătorie, cei doi soți au declarat în presă că își doresc cât mai curând să devină părinți. Însă marele lor vis s-a îndeplinit abia anul trecut, în toamna, când celebra actrița a anunțat oficial că este însărcinată și că se simte extrem de fericită că va deveni mămică. După doar câteva luni, Hande Soral și soțul ei le-au împărtășit fanilor lor din mediul virtual că vor avea un băiețel și că i-au ales numele Ali. Spre finalul sarcinii îndrăgiții actori au organizat o minunată petrecere, un Babyshower de senzație, în care au avut alături rude și prieteni apropiați.

hande soral

Hande Soral si sotul ei

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

Citeste si: Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă! Celebra actriță și soțul ei, Ismail Demirci, sunt în culmea fericirii!

Pe 30 mai 2022, micuțul Ali a venit pe lume aducând multă fericire și împlinire părinților lui.

La scurt timp de la naștere, medicul care a asistat-o pe celebra actrița a comunicat faptul că această se simte bine, la fel și micuțul ei fiu, care s-a născut sănătos, având 52 cm și 3 kilograme și 705 grame.

hande soral

Hande Soral, in ultimul trimestru de sarcina

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

A doua zi de la naștere, Hande Soral a ținut să le împărtășească și fanilor ei fericirea maximă pe care o trăiește alături de soțul ei, de când a venit pe lume fiul lor. Astfel, actrița a publicat pe contul ei de socializare două imagini inedite, în care ea și Ismail apar alături de micuțul Ali.

hande soral

Hande Soral, alaturi de sot si de micutul lor

[Sursa foto: Instagram Hande Soral]

Citeste si: Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcină! Iată la ce tehnici inedite de gimnastică a apelat Hande Soral pentru a avea o naștere ușoară!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată...

Marea Britanie se topește - Avertizare de căldură extremă pentru regiuni din Anglia şi Ţara Galilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă! Celebra actriță și soțul ei, Ismail Demirci, sunt în culmea fericirii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies