Şengül din serialul Totul pentru familia mea a sărbătorit în mod special Ziua Mondială a Teatrului! Iată ce a apărut pe contul de socializare al celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2023, 00:25
Fadik Sevin Atasoy Foto(4)

Fadik Sevin Atasoy, o actrita renumita in Turcia

Sursa: Instagram Fadik Sevin Atasoy

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul virtual! „La mulți ani, 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului!” Iată cum a marcat renumita actriță Fadik Sevin Atasoy Ziua Mondială a Teatrului!

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și continuă să își surprindă fanii cu apariții din ce în ce mai sofisticate și uluitoare, atât pe micile ecrane, cât și pe marile scene ale teatrelor din lume. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismatica actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru profesie. Aceasta a moștenit talentul și pasiunea pentru actorie de la părinții săi, doi mari actori ai cinematografiei turcești și a dus mai departe cu mândrie tradiția familiei sale.

De curând, îndrăgită actrița a ținut să marcheze Ziua Mondială a Teatrului, prin intermediul unei postări de suflet pe contul ei de Instagram.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea a sărbătorit în mod special Ziua Mondială a Teatrului

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie renumită. Părinții săi, emblematicii actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy, i-au arătat încă din primii ani de viață calea și dragostea pentru actorie, astfel că după încheierea liceului, Fadik Sevin a fost admisă la Facultatea de Muzică și Arte ale

Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succes, în 1998, când a și debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara.

În anul 2000, Fadik Sevin Atasoy a câștigat primul casting important și a fost cooptată în primul proiect de televiziune, în serialul Bizim Evin Halleri, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Cu un talent uluitor moștenit de la părinții săi și cu o ambiție de fier, tânăra actrița a continuat să joace în multe producții de excepție, cu mare perseverență și dedicare și s-a bucurat

de mari reușite care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. Cel mai recent proiect este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, care i-a adus mare succes.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

De curând, celebra Fadik Sevin Atasoy a sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului și a dorit să marcheze acest important eveniment prin intermediul unei postări de senzație.

Îndrăgită actrița a publicat un fragment din musicalul MUSE 90401, care s-a bucurat de mare succes în America anul trecut.

„La mulți ani, 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului!”, a scris actrița Fadik Sevin Atasoy pe contul ei de Instagram.

Akif Atakul, urmărit de greșelile grave din trecut! Ayla va descoperi înregistrarea buclucașă care îl incriminează pe Akif! Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!