Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de una dintre cele mai frumoase colege de platou! Iată cum au fost surprinși Evrim Doğan și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2023, 23:35
Foto(5)

Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de superba lui colegă de platou, Evrim Doğan! „Te iubesc atât de mult!” Iată cum au fost fotografiați cei doi actori, în spatele camerelor de filmat!

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai Turciei. În cei 16 ani de activitate celebrul actor a reușit să îmbine ambele sale pasiuni, muzică și actoria, bucurându-se de mari succese și cucerind iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare.
Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul și carismaticul actor anul trecut, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat magistral rolul Akif Atakul, care i s-a potrivit perfect.

De curând, renumitul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite, printre care și cea în care a fost surprins alături de una dintre colegele sale de platou din cel mai recent proiect.

Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de una dintre cele mai frumoase colege de platou

Celil Nalçakan are 44 de ani și este originar din Sivas, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora lui.

Deși visase încă din copilărie să devină un actor celebru, după absolvirea liceului, tânărul a decis, la îndemnul părinților lui să se înscrie la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din orașul lui natal. Însă pe parcurs a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a decis să se întoarcă la cele două mari pasiuni ale sale, muzică și actoria. Celil Nalçakan a fost admis la Facultatea de Teatru și astfel a reușit să își vadă visul împlinit și la scurtă vreme a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Sivas.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surpriză de proporții pentru admiratoarele sale, de 8 martie! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe scenă în timpul unui concert de senzație!

În 2006, Celil Nalçakân a debutat pe platourile de filmare ale producției Sila, cu un rol secundar, care i-a deschis drumul către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri jucate magistral în seriale de succes, care i-au adus multe reușite. Însă în paralel, celebrul actor a început să cânte și a înființat și o trupa de muzică pop-rock care se bucură și astăzi de mare succes.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea, în care Celil Nalçakan joacă rolul Akif Atakul, un om de afaceri viclean și buclucaș. De-a lungul a peste doi ani de filmări, celebrul actor a avut plăcerea de a juca alturi de mulți colegi de breaslă pe care i-a îndrăgit enorm și a legat prietenii frumoase și trainice. Printre colegele alături de care a trăit momente hazlii și în afară platourilor de filmare se numără și superbă Evrim Doğan, care a dat viață personajului Gonul în serial. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini de senzație, în care a fost surprins alături de frumoasa lui colegă Evrim.

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

„Prietena mea prețioasă Evrim ale cărei disciplină și talent le admir... Cu siguranță ne vom revedea... Te iubesc atât de mult!”, a scris actorul.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan și ce mesaj neașteptat le-a transmis fanilor săi!