Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a marcat tânărul actor Yiğit Koçak, ziua de naștere a mamei sale! „La mulți ani, mamă frumoasă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2023, 18:25

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, momente emoționante alături de cea mai iubită femeie din viața sa! „La mulți ani, grădina iubirii mele!” Iată ce surpriză i-a pregătit tânărul actor Yiğit Koçak mamei sale, de ziua ei de naștere!

Yiğit Koçak are doar 27 de ani și cu toate acestea, carismaticul actor a reușit să fascineze publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție. Cu un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru actorie, Yiğit Koçak a studiat și a muncit mult pentru a ajunge acolo unde și-a propus încă din perioada liceului când începuse să joace în echipa de teatru a școlii.

Chipeșul actor are o relație specială cu mama să, pe care o adoră. De curând, acesta i-a transmis un mesaj de suflet celei care i-a dat viață, cu ocazia aniversării sale.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa

Yiğit Koçak s-a născut în anul 1995, în orașul Samsun, unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care deși au avut mereu o situație materială modestă au reușit să îi ofere toate condițiile pentru a studia ceea ce

și-a dorit. Chiar dacă Yiğit își dorea încă din adolescență să devină un actor celebru, după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la îndemnul părinților lui la Facultatea de Economie și Finanțe, în cadrul Universității Bahçeşehir, pentru a avea o meserie stabilă pentru viitor.

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegele sale de platou! „Timp cu familia!” Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Însă după încheierea facultății, Yiğit Koçak a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci a decis să se reorienteze către pasiunea lui de suflet, actoria și s-a înscris la o școală privată de teatru, pentru a dobândi și o diplomă în domeniul actoriei.

Iar în anul 2017, ambițiosul tânăr a debutat pe platourile de filmare ale producției Seni Kimler Aldı.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

În anul 2019, Yiğit Koçak a fost cooptat în distribuția serialului Dragoste și secrete, care l-a făcut cunoscut și în România, iar un an mai târziu, acesta a jucat și în serialul Gel Dese Aşk. Cel mai recent proiect este serialul Totul pentru familia mea în care a fost cooptat în anul 2021, în care da viață personajului principal Omer, care i-a adus cel mai mare succes în carieră.

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Dincolo de profesia strălucită, Yiğit Koçak este un tânăr împlinit și fericit și pe plan personal, deoarece se bucură de dragostea necondiționată a părinților săi și de sprijinul lor. Chipeșul tânăr are o relație specială cu mama lui, care îi este și cea mai bună prietenă și confidenta. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine superbă în care apărea alături de mama lui, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânărul actor i-a transmis și un mesaj de suflet celei mai iubite și importante femei din viață lui.

„La mulți ani, la mulți ani, grădina iubirii mele, mamă frumoasă!”, a scris celebrul actor pe contul lui de Instagram.