Șefa canalului de televiziune Russia Today susține că este „obligată” să ierte afirmațiile directorului care a cerut înecarea sau arderea copiilor ucraineni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 oct 2022, 15:56

Șefa canalului de televiziune Russia Today susține că este „obligată” să ierte afirmațiile directorului care a cerut înecarea sau arderea copiilor ucraineni

Sursa: RT / WillWest News / Profimedia

Margarita Simonian, șefa canalului de televiziune Russia Today, susține că este „obligată” să ierte afirmațiile făcute de Anton Krasovsky, despre modul în care copiii ucraineni ar trebui uciși.

Șefa canalului de televiziune Russia Today susține că este „obligată” să ierte declarațiile făcute de directorul de emisie cu privire la înecarea și arderea copiilor ucraineni.

Margarita Simonian este „obligată” să ierte cuvintele directorului de emisie

Aceasta susține că religia îi cere să facă acest lucru, după ce, duminică, 23 octombrie, directorul de eimisie a spus că ar trebui ca toți copiii ucraineni să fie arși sau înecați.

Luni, 24 octombrie, tot ea este cea care a anunțat încetarea colaborării postului Russia Today cu Krasovsky, cel puțin pentru „moment”, spunând că afirmația lui a fost „sălbatică și dezgustătoare”.

Uniunea Europeană a interzis acest post de televiziune la trei zile de la începutul invaziei ruse.

„Nici eu și nici restul echipei RT nu ne putem permite nici măcar gândul că vreunul dintre noi ar putea împărtăși o asemenea sălbăticie.

Citeste si: Primul convoi militar din Franța a intrat în România. Acesta a ajuns la Cincu, după un drum de aproximativ 2.000 de kilometri

Anton Krasovsky a oferit o explicație pentru declarațiile șocante făcute despre copiii ucraineni, cerându-și scuze și susținând că ar fi fost dus de val”, a declarat aceasta, chiar în timpul unei emisiuni.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Krasovsky a avut și el, ulterior, o reacție, cerându-le scuze oamenilor pentru comportamentul de care a dat dovadă.

„Sunt foarte jenat că nu am văzut cumva replica asta. Despre copii. Ei bine, se întâmplă așa: stai în direct, te lași dus de val. Și nu te poți opri.

Îmi cer scuze tuturor celor care sunt speriați de acest lucru. Îmi cer scuze Margaritei (Simonian, n.r.) și tuturor celor pentru care acest lucru părea sălbatic, de neconceput și de netrecut”.

Margarita Simonian se folosește de religie

Jurnalista susține că, din moment ce acesta a cerut iertare, religia ei, cea ortodoxă, o obligă să ierte persoanele care „se ispășesc”, adăugând că Anton Krasovsky a cerut iertare de mai multe ori. Mai mult decât atât, aceasta afirmă că el însuși s-a catalogat ca fiind „nesăbuit și prost și a încercat să explice de ce a spus ce a spus”.

Tot în timpul unei emisiuni televizate, un rus a recunoscut, fără să vrea, că Rusia folosește drone din Iran pe frontul din Ucraina.

Scholz apără decizia de a trimite tancuri de luptă în Ucraina!

Deoarece nu știa că microfonul este pornit, acesta a făcut afirmația pe care atât Rusia, cât și Iran au încercat să o ascundă. „Cu toții știm că sunt drone din Iran, dar autoritățile nu o recunosc”, a spus Ruslan Puhov, analist rus și membru al consiliului Ministerului Apărării rus.

Citeste si: Casa Albă susține că mai mulți militari din Iran se află în Crimeea, acolo unde instruiesc armata rusă în a utiliza dronele primite din Teheran

Mai mult decât atât, acesta chiar le-ar fi cerut moderatorilor să nu vorbească despre originea dronelor.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies