Sedat își continuă planul diabolic! Aflați ce se va întâmpla cu Mavi, luni, 16 mai, într-un nou episod palpitant din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Sedat nu renunta la Mavi 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Diabolicul Sedat are de gând să își ducă la capăt planul de a o recupera pe Mavi cu orice preț!


In articol:

Serialul Fiica ambasadorului continuă cu noi întâmplări palpitante, situații dramatice, dar și momente extrem de dificile pentru personajele principale, Mavi și Sancar, care sunt nevoiți să lupte pentru dragostea lor și pentru unitatea familiei lor. Cei doi îndrăgostiți se confruntă cu noi piedici și capcane puse la cale de diabolicul Sedat.

Aflați ce se va întâmpla cu frumoasă Mavi, luni, 16 mai, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ce se întâmplă luni, in serialul Fiica ambasadorului: Sedat își continuă planul diabolic

Sancar și Mavi au de gând să recupereze cele cinci luni pierdute din cauza faptului că el a fost închis pentru atacul asupra lui Sedat. Cei doi îndrăgostiți își promit că vor încerca din răsputeri să trăiască numai momente frumoase și fericite împreună și că vor lupta și mai aprig împotriva răutăților puse la cale de Sedat și Guven.

Pe de altă parte, Elvan cedează presiunilor lui Yahya și decide să îi mai acorde o șansă fostului ei soț pentru a merge mai departe împreună și pentru a-i oferi copilului lui Kahraman o viață frumoasă de familie, la conacul Efeoglu.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar si Mavi isi promit ca vor lupta in continuare pentru dragostea lor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp, Sancar se întâlnește cu Guven Celebi, fostul ambasador, căruia îi cere să nu mai comploteze împotriva lui și a familiei sale. Tânărul îi cere să aibă milă de familia lui și de nepoata lui, Melek, pe care își dorește să o crească în liniște și înconjurată de multă dragoste alături de Mavi și de viitorul lor copil. Bătrânul suferă un atac de cord și are nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sedat o cauta disperat pe Mavi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sedat are de gând să o găsească pe Mavi cu orice preț pentru a fugi împreună departe, visând să își reîntemeieze o familie alături de ea. Ghidat de obsesia bolnavă pentru Mavi, Sedat acționează fără să îi pese de consecințe. Bărbatul face presiuni asupra lui Dudu, căreia îi cere să-l ajute în descoperirea locului secret în care se ascunde Mavi.
În cele din urmă, Sedat reușește să găsească locația în care se ascundea Mavi și merge să o amenințe cu un pistol, sperând că o va intimida și astfel o va putea recupera.

Citeste si: Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Citeste si: Când se termină serialul Fiica ambasadorului? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Când se termină serialul Fiica ambasadorului? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies