El va fi partenerul superbei actrițe Neslihan Atagul în noul film artistic! Este unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului în Turcia!

,
neslihan atagul

Neslihan Atagul, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Neslihan Atagul a acceptat recent încă un rol principal în distribuția unui film artistic, de această dată. Iată cine este renumitul actor care îi va fi partener de platou!


In articol:

Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai talentate și premiate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 29 de ani, aceasta a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul și frumusețea ei încântătoare, devenind în câțiva ani de la debutul ei pe platourile de filmare, una dintre cele mai admirate și apreciate actrițe din tânăra generație, adjudecându-și numeroase premii de-a lungul timpului, bucurându-se astăzi de un palmares impresionant.

După o absență de aproape un an de zile, frumoasa actriță și-a reluat activitatea profesională, acceptând deja să joace în două proiecte de amploare, ale căror filmări vor începe spre mijlocul acestei veri.

El va fi partenerul superbei actrițe Neslihan Atagul în noul film artistic

Îndrăgita Neslihan Atagul a dovedit în cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare un talent nativ desăvârșit și o pasiune uluitoare pentru actorie. Această a jucat în multe seriale turcești de excepție, care au rămas memorabile pentru telespectatori, dar și în câteva filme artistice care i-au adus de asemenea succes.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

În anul 2021, Neslihan Atagul s-a văzut nevoită să se retragă din distribuția serialului Fiica ambasadorului din cauza unor grave probleme de sănătate și a lipsit vreme de aproximativ un an de zile din lumina reflectoarelor, pentru a se dedică doar tratării afecțiunii sale. La începutul acestui an, presă din Turcia a anunțat că celebra actrița va reveni pe platourile de filmare cu un nou rol principal într-un serial de televiziune, intitulat Gecenin Ucunda/La capătul nopțîi, în care îl va avea că partener de platou chiar pe soțul ei, Kadir Dogulu. Astfel, cei doi frumoși și talentați actori vor reveni pentru a două oară împreună pe platourile de filmare, după circa nouă ani de la primul lor proiect comun, serialul Un destin la răscruce.

Producția Gecenin Ucunda/La capătul nopții este realizată de TMC Film și Âlim Yapım și va fi o ecranizare a unui celebru român de dragoste, scris de marele scriitor turc, Peride Celal.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, surprinsi in vacanta

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Luna trecută presa turcă a mai lansat o veste minunată despre frumoasa și talentata actrița Neslihan Atagul, care a mai acceptat de curând să joace rolul principal și într-un film artistic, ce se va numi Ah, Belinda și va fi o comedie fantastică, mai precis, o versiune modernă a unui film realizat în anul 1986, care s-a bucurat atunci de mare succes.

Recent, presa din Turcia a anunțat și cine este actorul care îi va fi partener superbei Neslihan Atagul în viitorul proiect artistic, ce va fi difuzat pe o platforma digitală. Conform viatacuaromadecafea.com, noul partener al acesteia va fi Serkan Çayoğlu, în vârstă de 34 de ani, considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia. Castingul pentru această producție este în plină desfășurare, iar filmările vor începe curând și se vor încheia undeva la sfârșitul lunii iunie.

neslihan atagul

Neslihan Atagul va juca alaturi de actorul Serkan Çayoğlu, in viitorul ei proiect artistic

[Sursa foto: www.tvdunyasii.com]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Neslihan Atagül, surpriză de proporții pentru soțul ei! "Mă bucur că este în viața mea" Iată ce cadou impresionant i-a pregătit superba actriță sărbătoritului Kadir...

Mireasa lui SIEmion

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere! "Vă anunțăm cu plăcere" Iată cum au...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies