Neslihan Atagül, surpriză de proporții pentru soțul ei! "Mă bucur că este în viața mea" Iată ce cadou impresionant i-a pregătit superba actriță sărbătoritului Kadir Dogulu!

,
Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, doi actori celebri si talentati

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Frumoasa actriță Neslihan Atagul și-a surprins soțul cu un cadou inedit de ziua lui de naștere.


In articol:

Celebrii Neslihan Atagül și Kadir Dogulu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori din Turcia. Cei doi frumoși și talentați actori s-au văzut pentru prima dată în anul 2013, pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce, în care au jucat rolurile principale a doi îndrăgostiți.

Treptat povestea de iubire înfiripată conform scenariului s-a transpus și în viața reală și astfel Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au ajuns să formeze un minunat cuplu și dincolo de platourile de filmare.

Neslihan Atagül, surpriză de proporții pentru soțul ei! "Mă bucur că este în viața mea"

După trei ani de relație, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au decis să își unească destinele și să își construiască o familie împreună. Astfel, în anul 2016 cei doi actori s-au căsătorit într-un decor de poveste, pe malul Bosforului, în prezența rudelor și a multor colegi de breaslă și prieteni.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, doi actori de succes

[Sursa foto: Instagram Kadir Dogulu]

Anii au zburat rapid și cei doi actori au în prezent aproape un deceniu de când sunt împreună. Chiar dacă s-au confruntat și cu perioade dificile de-a lungul căsniciei lor, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au reușit de fiecare dată să le depășească și să meargă mai departe împreună, continuând să se iubească la fel de mult că-n prima zi. Anul trecut, presă din Turcia anunță din nou că cei doi actori trec prinț-o perioada mai zbuciumată a căsniciei lor, însă aceștia au demonstrat tuturor că niciun obstacol nu le poate dobora fericirea și au reușit să își regăsească echilibrul rapid și par mai fericiți că oricând.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere! "Vă anunțăm cu plăcere" Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

Anul acesta cei doi Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au anunțat oficial și faptul că vor juca din nou împreună pe platourile de filmare ale unui nou proiect de televiziune ce se preconizează a fi unul de mare succes.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Pe dată de 19 aprilie, celebrul actor Kadir Dogulu și-a sărbătorit ziua de naștere. Iar superbă lui soție i-a pregătit o petrecere surpriză alături de un grup de prieteni pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment important. La plecarea din restaurant, cei doi actori au fost întâmpinați de câțiva jurnaliști care i-au întrebat cum au petrecut. Neslihan Atagul a mărturisit că s-au simțit foarte bine la petrecere, au dansat și s-au bucurat împreună. Frumoasă actrița a declarat că este o șansă grozavă să îl aibă pe Kadir în viața sa.

„Kadir s-a născut fericit, mă bucur că este în viața mea. Este o mare șansă pentru mine să fiu cu el.”, a spus Neslihan Atagul.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu reusit

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: La mulți ani, Kadir Dogulu! „În fiecare zi ești o sărbătoare” Iată câți ani a împlinit celebrul actor și ce mesaj emoționant i-a transmis iubita lui soție, Neslihan Atagul!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica...

Joe Biden a ieșit dintr-o carantină de două săptămâni și a plecat direct în vacanță

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere! "Vă anunțăm cu plăcere" Iată cum au...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies