Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, vacanță de vis pe o insulă exotică spectaculoasă! "Salutări din inima oceanului" Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

,
neslihan atagul

Neslihan Atagul, suprinsa in ipostaze inedite in vacanta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Actorii Neslihan Atagul și soțul ei, Kadir Dogulu, surprinși în cele mai romantice ipostaze, în timpul unei vacanțe spectaculoase în inima Oceanului Indian.


In articol:

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează de peste șapte ani unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia. Cei doi actori s-au remarcat și au devenit celebri odată cu rolurile jucate în serialul Un destin la racruce, în anul 2013, o producție ce a însemnat chiar și în viață lor reală un moment de răscruce, deoarece atunci destinul a făcut că ei să se îndrăgostească iremediabil în timpul filmărilor și la scurt timp să devină un cuplu.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, vacanță de vis pe o insula exotică spectaculoasă

Iar în anul 2016 cei doi îndrăgostiți au decis să se căsătorească. Fericitul eveniment s-a desfășurat într-un restaurant în aer liber, situat pe malul Bosforului, în Istanbul, în prezența multor rude, prieteni și colegi de breaslă. Deși își doreau să devină părinți imediat după căsătorie, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au axat foarte mult pe carieră iar timpul a zburat fără să li se îndeplinească până în prezent și acest mare vis de a avea un copil.

neslihan atagul

Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir Dogulu

[Sursa foto: Instagram Kadir Dogulu]

Anul trecut celebra actrița Neslihan Atagul (29 de ani) s-a confruntat cu o gravă problema de sănătate, ce a împiedicat-o să își încheie filmările pentru serialul Fiica ambasadorului și să se dedice doar recuperării sale. Între timp, talentată actrița a reușit se pare să depășească acele momente dificile din viață să și recent această a anunțat că va reveni în forță în curând pe platourile de filmare ale unui nou serial de televiziune, în care îl va avea alături chiar și pe soțul ei, după mulți ani în care nu au mai colaborat și pe plan profesional.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, intr-o vacanta exotica

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

Potrivit presei din Turcia, celebrul actor Kadir Dogulu (39 de ani) nu va juca alături de soția lui, ci se va află în spatele camerelor de filmare, în echipa de producție a serialului, intitulat „Gecenin Ucunda” (La capătul nopții), ce va fi realizat după un celebrul român al scriitorului Peride Celal.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, surprinsa in vacanta 

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Pentru că filmările vor începe undeva în luna iulie, celebrii actori, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au decis să plece într-o vacanță exotică în această perioada, pentru a profită de faptul că nu au început să lucreze pentru noul lor proiect. Aceștia au ales că destinație de vacanță Insulele Seychelles, situate în Oceanului Indian, o locație de vis, potrivită pentru escapadele îndrăgostiților. Celebra actrița nu s-a sfiit să publice deja câteva imagini în care apare extrem de fericită și împlinită bucurându-se de cele mai frumoase peisaje exotice.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, incantata de peisajele mirifice

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Neslihan Atagul, întâmpinare specială la debutul în noul ei proiect! "Sunt foarte emoționată, foarte fericită" Iată ce surpriză i-a pregatit echipa de producție celebrei actrițe

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ideea unui oltean a salvat ardelenii refugiaţi în Primul Război Mondial. Gorjul a inventat „Timbrul Traian“

Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

Informații îmbucurătoare despre starea de sănătate a lui Salman Rushdie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Neslihan Atagul, întâmpinare specială la debutul în noul ei proiect! "Sunt foarte emoționată, foarte fericită" Iată ce surpriză i-a pregatit echipa de producție...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies