Neslihan Atagul, întâmpinare specială la debutul în noul ei proiect! "Sunt foarte emoționată, foarte fericită" Iată ce surpriză i-a pregatit echipa de producție celebrei actrițe

,

Renumita Neslihan Atagul a fost surprinsă în cel mai plăcut mod la intrarea în noul ei proiect, de către echipa de producție.


In articol:

Celebra Neslihan Atagul este considerată în Turcia una dintre cele mai talentate, apreciate și premiate actrițe ale momentului. Frumoasă actrița a făcut furori în cel mai recent proiect, serialul Fiica ambasadorului, în ciuda faptului că a fost nevoită să părăsească mai devreme distribuția din motive de personale.

Neslihan Atagul, întâmpinare specială de "Bun venit" în noul ei proiect

Neslihan Atagul are 29 de ani însă a acumultat o experiență vastă pe plan profesional, în cei peste 14 ani de carieră în domeniul actoriei. Această a dovedit în proiectele sale de până acum un talent deosebit, o carismă aparte, perseverență și multă determinare, ajungând să devină una dintre cele mai apreciate și mai bine cotate actrițe ale tinerei generații.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul, alaturi de sotul ei

[Sursa foto: Instagram Kadir Dogulu]

Ambițioasă Neslihan Atagul și-a dorit încă din adolescență să devină o mare actrița și iată că peste ani destinul i-a surâs și a ajuns una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din Turcia așa cum visase cândva. Această a debutat în anul 2006 și apoi a jucat în multe seriale și filme care i-au adus mari succese.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Kadir Dogulu]

Dincolo de viața profesională, Neslihan Atagul se simte o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, chiar dacă încă nu și-a îndeplinit și visul de a deveni mămică.

Actrița este căsătorită din anul 2016 cu alesul inimii sale, actorul Kadir Dogulu, care i-a fost mereu aproape și a sprijinit-o în tot ceea ce a realizat până acum. Chiar și în prezent, când Neslihan Atagul a fost deja cooptată într-un nou proiect după o pauză de un an, Kadir Dogulu îi va fi din nou aproape, deoarece și-a înființat recent o firma de producție și va lucra împreună cu echipa să alături de casă de producție principala a serialului. Astfel, cei doi soți nu vor juca împreună pe platourile de filmare așa cum au făcut cu ani în urmă, ci se vor întâlni doar la filmări.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipeșul ei soț, Kadir Dogulu! Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis actrița!

La începutul anului, Neslihan Atagul a fost cooptată să joace într-un nou proiect de amploare pentru carieră să, serialul „Gecenin Ucunda” (La capătul nopții) ce va fi o ecranizare după un roman celebru, scris de Peride Celal.

După mai bine un an de pauză, celebra actrița Neslihan Atagul va reveni pe platourile de filmare ale noului ei proiect. Filmările vor începe undeva în luna iulie și se așteaptă că proiectul să fie unul de mare succes.

Recent Neslihan Atagul a fost întâmpinată oficial de echipa de producție a noului proiect într-un nmod spectaculos. Îndrăgită actrița a primit un tort minunat în semn de "Bun venit" din partea noilor ei colegi și a ținut și ea la rândul ei să le mulțumească tuturor printr-un mesaj inedit.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, intampinare speciala 

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

"Sunt foarte emoționată, foarte fericită pentru Gecenin ucunda/La capătul nopții! Ce sărbătoare frumoasă, slavă Domnului! Să avem mult noroc, cale lungă și deschisă, TMC Film, Âlim Yapım!", a transmis Neslihan pe contul ei de socializare, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Neslihan Atagül, actrița care a dat viață eroinei Nare din serialul Fiica ambasadorului, detalii despre orientarea sa sexuală!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la...

Video - Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză guvernele europene de centru-dreapta că sunt ostile României în dosarul Schengen

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Neslihan Atagül, actrița care a dat viață eroinei Nare din serialul Fiica ambasadorului, detalii despre orientarea sa sexuală!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies